Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Proponuje odpoczynek po całodziennym klikaniu w faucety
Jeśli masz telefon lub tablet z Androidem zapraszam do gry.
Trochę zabawy i satoshi same lądują w naszym portfelu.
a twoim zdaniem w ktora lepiej grac z tych dwoch??
Czy jeden coin w bitcoin froggy to jeden satoshi??
Czy z gry na portfel sa przesylane po uzbieraniu dopiero tych 20 groszy??
Ja to gram w tego shootera, jest mega. Czuć w tym stare retro gierki z pegasusa. Miałem się uczyć a napierdzielam bo nie mogę pierwszego bossa rozwalić. xD
@surfbar
Moim zdaniem większy zarobek jest na "żabce" ale bardziej lubię sobie postrzelać, taki sentyment z czasów Commodore 64
Nie testowałem, ale wydaje mi się że jedna moneta to conajmniej 10 satoshi, jeśli się mylę to proszę o poprawę.
Po uzbieraniu minimum 20000 satoshi możesz kliknąć wypłać i przesłać zarobek na swój portfel.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2016 20:19 przez sitnicki.)
Po ilu grach wyskoczył limit? Ja konto mam od dawna i mogę grać i grać i dopiero jak minie pół dnia to mam limit.
Może nowe konta mają wcześniej ? Jak już jest limit to można jeszcze oglądać reklamy na screenie tytułowym (niebieski buton)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2016 20:31 przez sitnicki.)