Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[SCAM] Instant Satoshi - do 5k satoshi co 10 minut
Sprawdź:
Znalazłem nowy kranik, który płaci:
Minimum 500 satoshi i maksymalnie 50000 satoshi co 10 minut!
Pieniążki lecą do naszego portfela bezpośrednio, a nie na faucetbox.
Za poleconych jest 20%.
Mega oferta !
Dla wszystkich osób, które są zainteresowane programem pokażę opcję zebrania dodatkowych 5000 satoshi (nie trzeba wchodzić z refa, ale nie mogę pisać tego w głównym poście).
Za refy jest 20%.
Wypłaty są od 0.015 BTC i odbywają się co tydzień.
PS: U mnie średnio wpada po 3000 satoshi . Mogę też załatwiać sprawy dotyczące buggów itd. (mam kontakt z adminem)
Jeśli masz kontakt z adminem, to potwierdzisz że nie zawinię się z interesem kiedy nadejdzie dzień wypłaty?
Tak swoją drogą wypłaty są pod koniec tygodnia czy jak?
(05-02-2016 21:02)Wojtantv napisał(a): Jeśli masz kontakt z adminem, to potwierdzisz że nie zawinię się z interesem kiedy nadejdzie dzień wypłaty?
Tak swoją drogą wypłaty są pod koniec tygodnia czy jak?
Pewności nie mam.
Co do wypłat to tak, w weekend. Admin musi wszystko ogarnąć więc następny "run" jest zaplanowany na 14.
Jak na moje nie warto marnować czas, koleś rozdaje pare tyś satoshi co 10 minut + 5k satoshi za coś innego (gplayer wie )a minimum to tylko... a nawet aż 1.5mln satoshi
(06-02-2016 13:26)p4r3k napisał(a): no własnie mi tez cos smierdzi.... 1 claim
po tym screenie chyba każdy wie gdzie temat powinien wylądować
pozdrawiam