Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam.Nie przejmujcie sie ze pisze bez polskich znakow ale mam angielski system,wiec z 3 miesiace temu byla promocja na One.com gdzie mozna bylo zrobic wlasno domene za 0zl wiec stworzylem sobie wszystko pieknie ladnie ale wczoraj dostalem list w ktorym bylo napisane ze mam do zaplaty 160,54zl za automatyczne przedluzenie waznosci mojej domeny na rok i musze uzbierac 140 zl do 4 lutego zeby im zaplacic bo moge poniesc dodatkowe koszty a platnosc moge wykonac tylko po przez bank,karte visa lub mastercard i paypal,na paypalu mam 30 zl wiec brakuje mi jeszcze troche,i chcialbym sie zapytac czy jest z was ktos kto pomorze mi zarobic bo bardzo mi na tym zalezy bede wdzieczny za pomoc.
Dokładnie.
Na one trzeba jakieś wypowiedzenia składać przed końcem umowy jak się nie mylę
Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Jak Ci kiedyś zabraknie papieru toaletowego to sobie wytrzyj żyć tym świstkiem
Jak masz jakiekolwiek wątpliwości zadzwoń do uokiku, nie mają prawy bez Twojej zgody niczego Ci przedłużać, a co za tym idzie pociągać Cię do odpowiedzialności finansowej. Złożyłeś gdzieś "podpis", że zobowiązujesz się do płacenia im za następne okresy rozliczeniowe? Złożyłeś podpis pod czymkolwiek? Zastanów się, jakie byłyby konsekwencje gdyby takie praktyki były legalne.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-01-2016 12:20 przez Adrjan77.)
(27-01-2016 12:18)Adrjan77 napisał(a):
Jak Ci kiedyś zabraknie papieru toaletowego to sobie wytrzyj żyć tym świstkiem
Jak masz jakiekolwiek wątpliwości zadzwoń do uokiku, nie mają prawy bez Twojej zgody niczego Ci przedłużać, a co za tym idzie pociągać Cię do odpowiedzialności finansowej. Złożyłeś gdzieś "podpis", że zobowiązujesz się do płacenia im za następne okresy rozliczeniowe? Złożyłeś podpis pod czymkolwiek? Zastanów się, jakie byłyby konsekwencje gdyby takie praktyki były legalne.
Regulamin serwisu + rejestracja w serwisie = zawarcie umowy, a w regulaminie jest jak byk, że domena jest przedłużana automatycznie.
W regulaminie pobieraczka też było/jest, że pierwsze 14 dni za darmo a potem 100+ zł
Napisz im maila, że rezygnujesz z oferowanych przez nich usług, jesteś niepełnoletni i zrobiłeś to bez wiedzy rodzica, także wasza umowa jest nieważna Nic poza wygaśnięciem domeny nie może się stać, bez przesady :o
(27-01-2016 12:18)Adrjan77 napisał(a):
Jak Ci kiedyś zabraknie papieru toaleotowego to sobie wytrzyj żyć tym świstkiem
Regulamin serwisu + rejestracja w serwisie = zawarcie umowy, a w regulaminie jest jak byk, że domena jest przedłużana automatycznie.
Gdyby tak to działało, to żyła złota dla "biznesu".
Spokojnie, nic nie trzeba przedłużać.