Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
WypÅ‚ata Paypal clixsense » Wyplata z clixsense paypal

Autor Wiadomość
Wypłata Paypal clixsense
Sprawdź:
Witam !

Chciałbym poprosić o pomoc forumowiczów. Mam problem, iż nie jestem pełnoletni a w serwisie clixsense uzbierałem juz sumkę około 170 zł ^^. Nie myślałem nad wypłatą pomyślałem clixsense to porządny serwis niezescami się więc uzbieram sobie sporą sumkę. Teraz gdy myślę nad wypłata zastanawiam się jak to wypłacić 0.o ... Z tego co sie dowiedziałem paypal musi być zweryfikowany a bez 18 to tego zrobić nie mogę. Czy mógłbym zlecić wypłatę na np konto paypal kolegi ? nie bedą przeszkadzało że dane są nie moje ?
Czy ktoś wypłacał kiedykolwiek coś z internetuf nie będąc pełnoletnim ?
z góry dzięki ....
RE: Wypłata Paypal clixsense
xxx
No a kiedy wypłacałeś ? teraz chyba zeby cokolwiek na paypalu zrobić to trzeba miec zzweryfikowane .. a wypłacał ktoś na nieswoje konto ?
ja wyplacalem na paypal wiele razy z tego serwisu a tez nie jestem pelnoletni
Wszystko bedzie wporzadku jak nie masz polaczonego konta z bankiem to nie mozesz przelac na konto ale platnosci paypal mozesz wykonywac
zalóż na tate np.
No na tatę .... ale pytanie brzmi czy można wgl na dane i konto taty wypłacać ...
Przecież z PayPala podajesz tylko e-mail, a ten może być inny, niż ten który użyłeś do założenia konto cs = dowolny. Dane konta PP nie grają żadnej roli.
tez zleciłem na pp brata, to żaden problem
ja dziś wypłacałem 9$ i wszystko ok bez weryfikacji
nie muysisz weryfikowac jezeli nie potrzebujesz tych piniążków do ręki a przykładowo do jakiejsc gierki itd.
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z ankietami - Clixsense Zawik 11 10,377 28-11-2019 07:42
Ostatni post: osob
  Ankiety Clixsense pokezaju 74 34,415 17-11-2019 00:16
Ostatni post: cidd3n
  Jak mÄ…drze korzystać z Clixsense? pistolero89 4 4,672 21-07-2019 03:35
Ostatni post: RockShox
  Wróci Paypal na clixsense? d.weny 1 3,208 26-01-2019 08:11
Ostatni post: Stworkowaty
  Clixsense, a konto Shimeon 2 1,927 13-12-2018 18:01