Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Poradnik Sprzedawanie Random STEAM CD-KEY na allegro.

Autor Wiadomość
Sprzedawanie Random STEAM CD-KEY na allegro.
Sprawdź:
Witam wszystkich.
Napisałem wcześniej podobny post ale został przeniesiony, dalej nie wiem z jakiego powodu:/
Na forum już jestem od dość dawna ale nigdy się nie udzielałem.
Postanowiłem spróbować zarobić przez internet. Znalazłem prosty i łatwy sposób, możliwe ze ktoś już to opisywał.
Przedstawiam wam mój pomysł:
Musimy mieć konto na allegro i G2A.com/goldmine
Kupujemy paczkę 10x Random Steam CD-KEY za około 10zł a następnie wystawiamy na allegro pojedyncze sztuki za około 2,5zł - 3zł.
Można sprawdzić na allegro jak to ludzie kupują.
Zysk można łatwo policzyć :
10 sprzedanych sztuk to 25zł
koszt paczki około 10 zł
koszt aukcji ok 2zł
można też użyć automatu koszt wysłania 1 kody to ok 11 groszy czyli 1,1zł za 10 sztuk.

25-10-2-1,1= 11,9 zł

Zachęcam do rejestracji z reflinka Wink

https://www.g2a.com/r/tanie-granie-promocja

Pozdrawiam
Glosy: sienny18 (+1), Stalmer (+1), Wiktor220 (+1)
RE: Sprzedawanie Random STEAM CD-KEY na allegro.
3...2...1... milion aukcji na allegro z tymi kluczami Smile
Glosy: Lontek (+1), Stalmer (+1)
Czy g2a nie zabrania sprzedawania ich produktów, wolę się upewnić..
Czyli kupic tam random key'e wylosowac gre i potem podawac juz kod do gry wylosowanej czy jak ?
Tak. Kupujesz paczkę kluczy i sprzedajesz pojedyncze klucze Smile

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Nie lepiej kupować bundle za dolara w których jest kilka dobrych gier samemu?
Tylko ze te klucze nie sa opisane, a jak dodamy je do swojego konta zeby sprawdzic do jakiej sa gry, to klucz juz jest wykorzystany i nie mozna go komus innemu odsprzedac z tego co wiem Wink
Co ty gadasz, nie ma takiej możliwości z opcją g2a shield że kod będzie już wykorzystany.
(06-01-2016 19:34)GPlayer napisał(a):  Co ty gadasz, nie ma takiej możliwości z opcją g2a shield że kod będzie już wykorzystany.
Chodziło mu o to, że jeśli my dodamy klucz do swojego konta, żeby sprawdzić jaką grę aktywuje, to wtedy już bedize wykorzystana.

Ale własnie o to chodzi. My też nie wiemy co sprzedajemy - ma być 100% random key.

Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
(06-01-2016 19:37)Gremquen napisał(a):  
(06-01-2016 19:34)GPlayer napisał(a):  Co ty gadasz, nie ma takiej możliwości z opcją g2a shield że kod będzie już wykorzystany.
Chodziło mu o to, że jeśli my dodamy klucz do swojego konta, żeby sprawdzić jaką grę aktywuje, to wtedy już bedize wykorzystana.

Ale własnie o to chodzi. My też nie wiemy co sprzedajemy - ma być 100% random key.

A to przepraszam! smutny

Właśnie na tym myk polega, ogólnie to klucze które losujemy są przeważnie na g2a po 5 euro centów do 30 Jerk
Odpowiedz