Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Ale kanał.. na YouTube! KicksterTV

Autor Wiadomość
Ale kanał.. na YouTube! KicksterTV
Sprawdź:
Hej cześć

Skoro istnieje taki temat to ponstanowilem się tutaj pochwalić moim kanałem na YT. Zyskuje on na popularności i musze przyznać, że sam ów faktem jestem zaskoczony.
Co niektorzy z tego foum juz oglądali moje filmiki. Krytyka, hejty i te de mile widziane Big Grin

A więc link do kanału:
http://www.youtube.com/c/KicksterTV

Ostatni filmik:

Glosy: iPlusOfficial (+1), JOK3R (+1), precell (+1), Wojtek574 (+1), DDK (+1), Nikola Tesla (+1), matek697 (+1), ryczy (+1), qwertybsk (+1), karol9919 (+1), Miedziany (+1), seba123xd (+1), bercik80.98 (+1), Zarobiony_Koles (+1), Reszka (+1), buciu52 (+1), Madroxx (+1), kusas (+1), Tiger04 (+1), Squnek (+1), prymul1 (+1), Xevis69521 (+1), MartinS (+1), Kerehan (+1), evenixx (+1), Czaq (+1), Damkofr (+1), piotrekprorok (+3), kariolmax (+1), chacku (+1), szyweg (+1), CANNON (+1), zjadamkredki (+1), adios123 (+1), konrad123456789 (+1), DzejkobPL (+1), aero2 (+1)
RE: Ale kanał.. na YouTube! KicksterTV
Film o weryfikacji zdjęciowej na kanale o motoryzacji nie pasuje moim zdaniem wcale.
A tak swoją drogą, ładnie ci rośnie popularność, jestem pod wrażeniem, jak łatwo się wybiłeś.Wink
Docelowo kanal nie bedzie tylko o motoryzacji Smile
Dobry kanał Jerk2
Jest nowy filmik o Fiacie Multipla, jakby kto nie widział Jerk
Sztoooos Big Grin
Pooglądane wszystko, oby tak dalej ;D
Myślałem bardziej że będzie to kolejny kanał prankowy, bo w takich się lubuję Wink Ale mimo wszystko, powodzenia.
Kanał fajny, dykcja też super.
Co teraz w planach ?
Glosy: EA7 (+1)
Teraz Honda Civic Big Grin A co do innych serii to na razie nie wiem, myslalem o nagrywaniu samego siebie i poruszac jakies problemy sceny politycznej lub wydarzeń w swiecie, cos jak Czlowiek Warga. No ale czas pokaże, zobaczymy Smile
Glosy: konrad123456789 (+1)
Extra kanał. Lol

× Wysłane z telefonu.

| .xXx. |

| Pomogłem? Daj reputa [Obrazek: thumbsup.gif] |
| Opinie o mnie |

| .xXx. |
Odpowiedz