Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
TrafficMonsoon czy MyPaingAds » W co aktualnie lepiej wejść?

Autor Wiadomość
TrafficMonsoon czy MyPaingAds
Sprawdź:
Witam.
Chciałbym zacząć z hyip,mam do zainwestowania na początek ok.25$.
Który program dla początkującego będzie lepszy? Wink

RafalEnde, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2014.
RE: TrafficMonsoon czy MyPaingAds
W Trafficmonsoon masz paczki po 50$ więc takiej kwoty nie posiadasz. Odpowiedź masz w swoim pytaniu
Z 25$ mozesz zaczac w MPA. Do TM musialbys wrzucic zdecydowanie wiecej bo paczki sa po 50$, a w MPA od 1$. Chociaz szczerze ci powiem ze 25$ tez szalu nie robi Smile
Ale jakbys chcial wejsc w mpa to pisz do mnie smialo pomoge ci Smile
Się naoglądał chłopak screenów i napalony chce zbijać kokosy z 25$. Wchodź w MPA, bo tylko na to możesz sobie pozwolić, 100% reinwestycja i spróbuj coś jak najszybciej dołożyć.
Minimalna inwestycja w TrafficMonsoon to chociaz 250$ mozna i za mniej ale musisz sie liczyc ze wsazane w takim wypadku sa doplaty. W Mpa mozesz juz za 100$ fajnie rozkręcić sobie konto, wiec pomysl o jakies doplacie, a cos to zapraszam tez na priv
Z pewnoscia kokosow z takim hajsem nie zarobisz ale fun bedzie na pewno, powodzenia. Smile
Polecam MPA, sam zaczynałem z 30$ półtora miesiąca temu, a już 100$ "zarobiło" konto, reinwestując 3/4
Jak chcesz pisz na pm, pomogę i podpowiem co i jak, chociaż skomplikowane to to nie jest. Wink
Jeżeli masz te 25$ zacznij MPA, na TM lepiej 250$ minimum. Ale jeżeli chcesz zacząć zarabiać, w sensie dorobienia kilku set złotych, to MPA lepsze.
MPA lepsze na start, poczekaj aż się ustabilizuje sytuacja z PP i wbijaj Smile

WrongWay, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2015.
witam wszystkich! Wybrałem niezbyt dobrze sponsora w MPA-czy jest możliwość jego zmiany z poziomu swojego panelu?
Odpowiedz