Sprawdź:
Uwaga, Uwaga
Niniejszym ogłaszam konkurs
Polega na klikaniu w tzw. Cashlinki w programie TrafficMonsoon.
Oczywiście Was jako użytkowników to nic nie kosztuje - możecie tylko zyskać to co trafi na wasze konto z reklam + trzy pierwsze miejsca są premiowane.
Czas trwania konkursu zgodnie z regulaminem to 21 dni czyli do 08.01.2016 roku do godziny 22:00 (czasu Polskiego).
Zwycięzcy zostaną ogłoszeni w tym temacie, dodatkowo postaram się wstawiać co 10 dni aktualną tabele zawierającą wszystkich uczestników konkursu.
Miejsce 1 - 200zł
Miejsce 2 - 100zł
Miejsce 3 - 50zł
Miejsce pierwsze zajmie osoba która będzie miała największy stan konta z wyklikanych reklam na koniec konkursu. Miejsce drugie i trzecie kolejne osoby z najwyższym stanem kont. Dane o stanie konta każdego z uczestników będę posiadał w swoim panelu (o ile była to rejestracja z mojego refa).
Za wygrane pieniądze możecie sobie dokupować AdPacki aby one dalej zarabiały, ale to już indywidualna sprawa każdej z wygranych osób na co przeznaczą swoje środki
Aby wziąć udział w konkursie należy (jak się pewnie domyślacie

) zarejestrować się z mojego refa, którego podam poprzez prywatną wiadomość lub GG.
Cashlinków nie brakuje, często pojawiają się większymi pakietami.
Myślę, że przedstawione warunki będą dla Was korzystne (przynajmniej starałem się aby tak było

)
Jeśli macie jakieś pytania piszcie w tym temacie lub na PW.
Czas start!