Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, mam wolną gotówkę, 1000zł. Mówiąc krótko chciałbym coś z tymi pieniędzmi zrobić, bo leżą już od jakiegoś roku i w sumie nie są zbierane na żaden szczytny cel. Nie jest to kwota duża, aby myśleć o nieruchomościach w których się interesuję, natomiast na pewno coś się znajdzie. Fajnie by było, rozlokować nawet w kilka różnych miejsc te pieniądze po mniejszych kwotach.
Czytałem dużo forum o opcjach binarnych, hyipach, ale kompletnie nie wiem co to wszystko jest, a moja znajomosc gieldy rowniez jest dosc marna.
Sprawdź Carobbean Bridge. Stać by Cię było na jeden voucher. Można tam naprawdę zbudować sobie niezły dochód pasywny. Mnie bardzo zainteresował ten projekt i również mam w planach wejść za taką kwotę.