Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam,
chcialbym przedstawic poradnik "Jak zarabiać w Bux'ach" W poradniku zawarlem sposoby zarabiania w dwoch czolowych buxach tj. neobux i onbux.Poradnik jest napisany w calosci przeze mnie wiec zabraniam kopiowania
Cena poradnika:5$
Poradnik jest wysylany na e-mail z ktorego zostaly wyslane pieniadze
Poradnik kupili:
Mateusz S.
Kamil R.
Konrad C.
Marcin D.
Szymon J.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-08-2010 15:13 przez Kiljan.)
niektore komentarze osob ktore zakupily poradnik:
"Również zakupiłem poradnik. Bardzo mi się podoba, i na pewno mi pomoże. O połowie wiedziałem ale reszta bardzo mnie ucieszyła Wink Polecam"
"No , no ładnie Big Grin. Przejrzysto , nie naćkane. Tylko użyteczne informacje , polecam !
Gratuluje Kiljan Smile"
"Na pierwszy rzut oka poradnik przejrzysty. Autor się rozpisuje do najmniejszych szczegółów. Na pewno pomoże ; ]."
Aha co jeszcze wymyślisz ? Długo wymyślałeś te komentarze.. ? Coś czuje, że fake.. Wstaw lepiej screeny, albo cokolwiek innego, bo na słowo na pewno nikt Ci nie uwierzy..