Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cześć, mam takie pytanie. Na polskim facebooku aż roi się od grup poznajmy się itp. itd. Teraz chciałem was zapytać czy macie jakiś pomysł jak wyszukać podobne grupy z Usa, ponieważ wpisując frazy po prostu po angielsku wyskakuje wiele grup, gdzie jest masa arabów itd. Czy ktoś ma jakiś pomysł jak dotrzeć do napaleńców z USA? Z góry dzięki
stworz zenskie konto i dodaj paru znajomych ze stanow pozniej wejdz w ich znajomych i tez dodaj paru - reszta znajdzie Cie sama - a na koncu przegladaj ich grupy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-10-2015 08:47 przez zet01.)
No dobra, ale ilu dodać tak na początek, żeby nie przesadzić+ czy to testowałeś, bo ja zawsze znajomych zdobywałem z grupek. Ps. Reput dodany czekam na więcej pomysłów
10+10 a pozniej sami zaprawszaja to czaskasz na max ja dziennie przyjmuje ok 200 i w pare dni mam juz 3k znajomych chcialem profil zmienic w fp bo limit znajomych to 5k ale przy zamianie nie przesli mi znajomi na fanow i teraz mam profil i puste fp