Witam,
A racji, że dobrze znam autora powyższych, oferowanych przez niego usług, śmiem stwierdzić, że nie polecam korzystać z jego oferty.
Dlaczego?
Profesjonalne podejście, jak to określił CreWix, niestety takie nie jest, usługi, które oferuje wyżej nie wszystkie są wykonywane dobrze i profesjonalnie, CreWix pobierał gotowe rozwiązania z internetu, między innymi grafika, poszczególne skrypty, szablony, co robi do tej pory, również tworzy plagiaty podpierając się tym, iż jest to jego 100% pomysł, ale to tylko przykrywka, aby zaślepić oczy klientowi.
Chyba nikomu nie będzie się podobać fakt, jeśli zostanie pobrany z internetu gotowiec z który zapłacimy potem CrewiXowi, prawda? twierdzi, iż sam buduje projekt, a okazuje się potem, że to ściema.
Miałem taką sytuacje w której wraz z użytkownikiem
Gremquen tworzyliśmy projekt który wymagał naszego poświęcenia, zleciliśmy CrewiXowi tworzenie nowego projektu dla naszego forum, co się później okazało, był to plagiat za który musieliśmy się tłumaczyć wlaścicielowi forum z którego został pobrany cały pomysł.
Użytkownik
Gremquen może potwierdzić to co pisze, gdyż kiedyś prowadziliśmy wspólną ofertę dot.stron WWW, mieliśmy przyjemność współpracować z CrewiXem, niestety, zawiedliśmy się się na nim i to niejednokrotnie, przykro mi to pisać, ale niestety, dobro klienta jest tutaj raczej oczywiste.
Przepraszam, nie mam zamiaru oczerniać crewixa ani jego usług, kierując się dobrem użytkownika, lepiej sobie odpuścić i poszukać innego webmastera, bo tworząc wasz projekt, podchodzi niepoważnie do sprawy, wy checie profesjonalizm godny pieniędzy, a dostajecie zupełnie odwrotnie, brak tego, co oczekiwaliście za wysokie pieniążki.
Pozdrawiam