Sprawdź:
Witam, chciałbym stworzyć swój własny kranik na faucetboxie. Jestem w temacie htmlu jeszcze niestety zielony, nie bardzo się na tym znam.
Aczkolwiek temat jest również założony dla klikaczy kraników z faucetboxa.
Chciałbym stworzyć przyjemny interfejs dla mnie (wiadomo "hajs się musi zgadzać", kranik musi na siebie zarobić, ale również musi zarobić dla mnie)
Ale do rzeczy:
1. Główny cel tego tematu. Potrzebna pomoc w obróbce skryptu oferującego przez faucetbox, zarówno w kwestii zrobienia porządku z kodem, jak i pomoc z hostingiem itp itd.
2. (Tyczy się pkt 1. lecz wolałem napisać osobno) Potrzebny mi współpracownik, ja daję pieniądze na strone, na jej działanie (zależy mi, przynajmniej na razie na darmowym hostingu) Ty zajmujesz się kwestią wprowadzania moich pomysłów i innowacji, wiadomo nie bezinteresownie, nie uważam nikogo za "Świętego Mikołaja" dający mi pomoc za free. Kwestia zarobków jest do uzgodnienia

Tutaj zaczyna się kwestia pytań:
3. Sprawa reklam na stronie, skąd polecacie reklamy, skąd reklama, jakie strony do tego polecacie

4. Captcha. Chciałbym takie cudo wprowadzić na stronie, zależy mi na informacjach: Jak zliczane są captche czy jest na zasadzie UV/NonUV, czy jest jakiś odstęp między captcha'mi (np zlicza jedno przepisanie na powiedzmy godzine z danego ip, czy każdorazowe nie ważne czy po minucie, dziesięciu czy godzinie)
5. Kwestia zarobków dla klikaczy. Uważam za dobrą stawkę: 700-1000 Satoshi na godzine, ale jak wy uważacie, klikalibyście co godzine kranik który daje moje minimalne 700, czy raczej byście ominęli taki kranik z daleka?
6. Kwestia wyglądu strony, z góry przepraszam rysunek koncepcyjny jest wykonany w paincie (nie chce mi sie bawić w innych programach do grafiki, chcialem zrobić coś na szybko, w wersji już skonfigurowanej mogło by się coś oczywiście zmienić. (link na końcu)
7. Jeszcze kwestia skrócenia, czy taka działalność by mogła znacznie zmniejszyć aktywność w kraniku: wejście na strone>podanie adresu btc>przepisanie captchy>kliknięcia przycisku "colect">przejście do skracacza>przeczekanie 5s>kliknięcie "skip ad">otrzymanie btc.
link do "wyglądu strony":
http://zapodaj.net/354575a89aefc.png.html
Liczę na ciekawe i innowacyjne odpowiedzi