Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dzień 1 Dzisiaj jako że to pierwszy dzień a TM, zarobiłem nie wiele ;x
Ogólnie nie wiem jeszcze za bardzo o co chodzi w tym więc jeśli ktoś by mógł to prosiłbym o napisanie mi takiego szybkiego poradnika xD
0,13$- Tyle dzisiaj zarobiłem xd Szału nie ma ;x Ale myślę że w niedalekiej przyszłości zarobki będą większe
Jak jeszcze można zarabiać na tym serwisie prócz klikania w te linki? Oczywiście reputki za jakieś info
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-10-2015 16:58 przez Miedziany.)
Wczoraj nic nie zrobiłem ponieważ nie miałem czasu dlatego uznajmy dzisiejszy dzień dniem drugim
Dzisiaj zarobiłem 0,14$ Ciągle mało dlatego w przyszłym miesiącu chce zainwestować pierwsze 50$ (wiem że mało ale jestem w 2 klasie zawodówki dlatego mało hajsów xd) Potem wszystko będę reinwestował i zobaczymy może kiedyś zacznę na tym zarabiać troszku ;3
Moje cele:
-Zarobić 2$ do końca miesiąca i zlecić pierwszą wypłatę ;d
-Na początku przyszłego miesiąca kupić pierwszy AdPack
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-10-2015 21:03 przez Miedziany.)