Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[SPRZEDAM] 220zł - Aplikacje FB z publish actions v2.4 + pomoc
Sprawdź:
1.Nazwa przedmiotu: Aplikacja FB z publish actions v2.4 2.Opis przedmiotu: Mam na sprzedaż kilka aplikacji na FB z publish actions. Oferuję dodatkową pomoc przy konfiguracji. Jestem partnerem biznesowym dla MyLead i mogę pomóc w podpięciu aplikacji pod nich. 3.Zdjęcia: 4.Kontakt: gg 127194 lub PW 5.Cena: 220zł (jest możliwość sprzedaży hurtowej) 6.Sposób zapłaty za przedmiot: Paypal, mBank, BZWBK, Allegro, FV
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2015 08:26 przez Tidimel.)
RE: [SPRZEDAM] 350zł - Aplikacje FB z publish actions v2.4 + pomoc
Nie polecam, Facebook wprowadził 2 dni temu nowe systemy zabezpieczające i nowe apki padają jak muchy po wrzutce nawet na kilkaset tokenów, potwierdzić to może dużo osób z tego forum którego takiego bana dostało na wszystkie swoje apki (to że komuś jeszcze nie zbanowali ma zapewne aplikacje ze stażem i aktywnością ale to też kwestia czasu)
piotrekprorok dodał notatkę do tego postu 11-09-2015 10:27 ponieważ:
20% za spam, reszta Twoich postów w innych wątkach usunięta. Gówno kogo obchodzą Twoje prywatne problemy, to nie jest powód żeby spamować w cudzych wątkach sprzedaży.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-09-2015 09:55 przez tabtab.)