Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czy warto zainwestować około 800zł w hyipy, TM i inne ? Czy jeśli na jeden serwis zainestuje 50$ to opłaci mi się to ? Oraz po jakim mniej więcej czasie mogę liczyć na zwrot plus zyski ?
Czy doświadczeni hyipowcy, którzy regularnie inwestują w nowe serwisy osiągają duże zyski ?
Na jakim portfelu internetowym najlepiej trzymać pieniądze na hyipy ?
Proszę o wyrozumiałość bo jedyne w co inwestowałem to lucrelab
W jakie strony warto obecnie inwestować ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-08-2015 00:40 przez mintek14.)
Czy wypłacając na PP biorą sobie prowizje ? Kiedyś otrzymałem pieniadzę to paypal sobie zabrał jakąś tam prowizje. Od czego to zależy ? Widzę wypłaty z TM na paypal i zero prowizji od paypala
Moim zdaniem nie opłaca się inwestować w stare hyipy bo przecież one polegają na tym, że prędzej czy później się wypalają, a skoro są stare to wypalą się szybciej
Wole TM z mniejszym procentem ale mam pewnosc ze strona bedzie dzialac dluzej niz wiele innych pisz priv jak masz jakies pytania i zalezy ci na stabilnym i bezpiecznym biznesie