Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Paying Shares - darmowe 2$ » payingshares.uk

Autor Wiadomość
Paying Shares - darmowe 2$
Sprawdź:
Mam zaszczyt państwu zaprezentować nowy program inwestycyjny, którym jest Paying Shares.

Program wystartował dziś, 22.08.2015r.
Najważniejsze jest to, że dla pierwszych 1000 osób zostaje przydzielone po 2$ na reinwestycje.

Zyski są naliczane co 30 minut.
Obowiązkowo należy wyklikać 10 reklam.
Jeden Adpack kosztuje 5$ i wypracowuje 150% w ciągu 10-14 dni.
Minimalna wpłata/wypłata wynosi 5$.
Program obsługuje takie procesory płatnicze: Perfect Money,PAYZA,PAYPAL,PAYEER I STP

Zapraszam do rejestracji:
mój reflink : http://www.payingshares.uk/?r=Baca06
czysty link : http://www.payingshares.uk/

Dziś postaram się zakupić 1 Adpack i postaram się dodać informacje o naliczeniach i o wypłacie środków.
RE: Paying Shares - darmowe 2$
czesc kiedy beda naliczenia Huh
dziś rano kupiłem 1 adpack i czekam kiedy będą naliczać
Obecnie mają jakiś problem z naliczaniem, oby się coś ruszyło.
Jak myślisz, jak długo serwis pociągnie ?
Glosy: sliwson (+1)
jeżeli uporają się z utrudnieniami, to serwis pociągnie to czasu kiedy wpłaty zrównają się z wypłatami
Jak tak dalej pójdzie to nowi użytkownicy nie będą dochodzić i upadnie szybko nawet nie startując Big Grin
Mam nadzieję, że jutro program ruszy i podziała przez te kilka miesięcy Big Grin
W końcu jest to HYIP dlatego trzeba się liczyć, że inwestycja w taki program to wielkie ryzyko.
Z tego co widzę naliczenia są na razie za każda obejrzała reklamę po 0,003$. Za adpacki nic nie zalicza. Baca060 skąd info że naliczenia są co 30 minut?
Naliczania ruszyły teraz, podobno mieli jakieś problemy z serwerem. Zobaczymy jak będzie dalej
Mam dwie dobre wiadomości:
1. Naliczania ruszyły
2. Macie jeszcze szansę zdobyć 2$ rejestrując sie z tego linku: http://www.payingshares.uk/?r=Baca06

Zainwestowałem w 1 Adpack i naliczenia rozpoczęły się dziś rano i wynoszą 0.028$, wiem że nie powala taka suma lecz jest to początek i w miarę czasu naliczenia z pewnością będą wzrastały.
Pozdrawiam
Wątek zamknięty