Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam wszystkich!
Właśnie rozpoczynam swoją przygodę z zarabianiem na subskrypcjach sms.
Zarobiłem już troszkę ale wiadomo człowiek to spragniona bestia i chce jeszcze więcej Wracając do tematu szukam informacji jak zrobić samemu viralke do rozkręcenia moich subskrypcji na facebook'u. Jeśli znalazłby się jakiś użytkownik który chciałby mi mniej więcej wyjaśnić jak taką apke zrobić byłbym bardzo wdzięczny
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2015 13:51 przez Champion3263.)
Mam na myśli viralke żeby publikowała posty na tablicach innych użytkowników. Kiedyś tam słyszałem że jest to powiązane z jakimiś tokenami czy coś w tym rodzaju
Za taką aplikacje musisz zapłacić lub zrobić ją samemu. Wydaje mi się, że nie posiadasz wystarczającej wiedzy żeby takową samemu wyprodukować, więc zostaje kupno. Koszt to około 500 zł.
Myśle że wiedze mam zupełnie wystarczającą aby coś takiego zrobić bez większych problemów. Potrzebuje tylko żeby ktoś mnie troche nakierował podał jakiś temat gdzie było chociażby o czymś takim mowa, reszta nie będzie dla mnie problemem