Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Link do aplikacji FB

Autor Wiadomość
Link do aplikacji FB
Sprawdź:
Czy ktoś może mi powiedzieć jak mam zdobyć link do mojej aplikacji na FB? Ktoś w niego kliknie i będzie musiał dołączyć do tej aplikacji. Wiem, że to pewnie strasznie głupie pytanie beka
RE: Link do aplikacji FB
A masz w ogole aplikacje?
A sądzisz, że jestem idiotą i chcę link do czegoś co nie istnieje?
Glosy: paei (+1)
Mam takie podejrzenia... skoro zadajesz takie pytanie Wink
Glosy: matek697 (+1), MatiMaister (+1), kasiak (+1), szpilmen (+1), Kerehan (+1), surfer0700 (+5), whoami (+1), piotrekprorok (+2), zjadamkredki (+1), DaviD1997PL (+1), Pitek236 (+1), bartex89 (+1)
Po prostu dopiero zaczynam z appką. Osoba, od której kupiłem, skonfigurowała mi skrypt itp., ale chciałbym czysty link do aplikacji, bo muszę pozbierać ludzi i mam pewien pomysł
Napisz do osoby od której kupiles i tyle...
Link wyciagasz z Buttona "zaloguj się przez FB". Smile

| .xXx. |

| Pomogłem? Daj reputa [Obrazek: thumbsup.gif] |
| Opinie o mnie |

| .xXx. |
Zrób sobie przekierowanie z innej domeny albo wejdź na stronę główną aplikacji.
Trochę arogancki jesteś wobec Kobiety...
Ja sie nie gniewam. Ale takie pytania powinnes przede wszystkim kierować do osoby, która Ci sprzedała apke i poinstruowała np. co robić, żeby zminimalizować ryzyko blocka.
(16-08-2015 09:59)netes13 napisał(a):  A sądzisz, że jestem idiotą i chcę link do czegoś co nie istnieje?

ja tak sądzę, to tak jakbyś kupił samochód i nie wiedział gdzie się wkłada kluczyk Idea powodzenia z tym świetnym pomysłem
Glosy: szpilmen (+1), Kerehan (+1), szykiryki (+1), Shocks (+1)
Jakbym nigdy wcześniej nie miał do czynienia z autem, to raczej na pewno bym nie wiedział gdzie się wkłada kluczyk Wink
Wątek zamknięty