Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam. Poszukuje kogoś kto by mi pomógł się wkręcić w temat subsms, dał jakieś wskazówki, nie interesują mnie mentorzy z leadmore tylko ktoś z kim moglbym pogadac na gg itp.
(29-07-2015 18:42)Damascenonn napisał(a): Kto udostepnia cudze poradniki? Skad niby masz takie informacje bo z tego co sie orientuje nawet nie wiesz co sie znajduje u mentorow ?
Hym... To nie ciekawie
Ale po czesci czasami lepiej jest udostepnic czyis lepszy poradnik z dokladniejszymi informacjami, a samemu stworzyc cos czego jeszcze nie ma... Po co po 5 razy pisac/ nagrywac poradnik ktory bedzie taki sam albo i lepszy? Lepiej przeznaczyc ten czas na stworzenie czegos swojego jak i nauke uczniow.
Skąd wiem? specjalnie dołączyłem wczoraj do jego grupy i nadal mam tam dostęp ( na wszelkie wypadek mam porobione screeny )
Jeden z poradników był sprzedawany na forum więc z autorem będę się kontaktował w sprawie złamania praw autorskich i udostępnienia jego pracy bez wiedzy, reszta to informacje wyniesione z tego forum jaki z strefy
Jeżeli nie miałbym dowodów i pewności nie pisałbym o tym