Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Hej,
co myślicie o takich inwestycjach? Powiedzmy na start te 200-300 zł miesięcznie i oczywiście systematycznie powiększać kapitał wraz z jakimś zyskiem. Ktoś tak działa może?
Ja swego czasu inwestowałem w strony internetowe pod programy partnerskie z mniej więcej takim budżetem. Przeważnie się zwracało więc możesz się w to pobawić aby zgromadzić większy kapitał.
Na oku można powiedzieć, że mam wszystko. Jest tego pełno i bardziej chciałem tym tematem nakierować siebie na coś co by miało sens. Raczej stawiałbym na jakieś rady od was.
Kazdy ma inne upodobania co do tego. Ja postawiłem pieniadze na lokate w idea banku i mysle ze to byl dobry pomysl. Przynajmniej mam bezpieczne i w sumie niemale zyski. Maja tam takie warunki http://www.ideabank.pl/klienci-indywidua...-zyskujaca Całkiem przyzwoicie jak na lokaty. Ogolnie wydaje mi sie ze lokaty to najlepszy sposob na pomnazanie pieniedzy