Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Gdzie zainwestować 20 euro?
Chodzi mi o stronę taką w której można zainwestować 20 euro bez większej wiedzy na temat zarabiania ( np opcje binarne - odpadają )
Taka kwota to raczej bukmacherka, jesli pomnozysz do 100euro to wtedy bym sie bawil w jakies inwestycje bo z 20euro za duzo nie zarobisz. Jesli chcesz moge ci dac bukmachera gdzie dostaniesz 100% od wplaty z dobrymi warunkami. Czyli wplacajac 20euro dostaniesz 40euro
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2015 19:51 przez relox.)
W bukmacherce mozesz obstawic praktycznie wszystko. Np ilosc kartek, rzutow roznych, kto kiedy ja otrzyma, kto strzeli gola, wynik, ilosc gemow w tenisie, setow itp. Tego jest mnóstwo. Jesli bylbys zainteresowany to pisz mi na priva, podesle ciekawe typy na dzis wieczór Chyba lepiej zaczac z 40euro
Ja kilka lat temu dostałem od kuzyna z Niemiec 20 euro... wymieniłem i zabrałem za to dziewczynę do kina, starczyło jeszcze na restauracje i kwiaty... najlepsza inwestycja ever.
W sumie 20 euro to nic... i tak jak mówią koledzy wyżej- bukmacherka albo uzbieraj więcej.