Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabiaj 0.99$ za Pobranie aplikacji ! Hit

Autor Wiadomość
Zarabiaj 0.99$ za Pobranie aplikacji ! Hit
Sprawdź:
Coin Bucks to nowoczesna platforma affilacyjna wypłacająca w Bitcoinach

Wypłaty raz na tydzień

Stawka za pobieranie aplikacji to 0.99$
Rejestrujemy Konto
Wchodzimy w Appwall
Tam wybieramy " Always za 366 tys satoshi " przekieruje nas na inny offerwall ( znany z any.tv )'
Pobieramy jakąkolwiek apke i ją uruchamiamy , potem czyścimy cookies , zmieniamy ip , logujemy do coinbucksa i od nowa
Zalicza po ok 24 Godzinach ! ( sam zrobiłem 12 razy , na koncie dalej było 0 a następnego dnia zaliczyło 9/12)

Najbliższa wypłata 11ego Wink

Oferty mamy dla całego świat oraz kilka ofert INTL ( międzynarodowe )

Jest to bezpieczny i wypłacalny serwis , Nie trzeba go długo opisywać

https://coinbucks.io/?r=37376
https://coinbucks.io

W systemie istnieją również rangi dzięki którym dostajemy max +10 % Permanentych zarobków !!!
Niech moc będzie z tobą
Glosy: kariolmax (+1)
RE: Zarabiaj 0.99$ za Pobranie aplikacji ! Hit
Zarejestrowany z refa. Spróbuję.
Dzisiaj zauważyłem że zalicza mi po 5-15 min Wink
Napisałeś ,że jest to bezpieczny i wypłacalny serwis, ale czy wypłacał już jakimś fraud'erom?
Gdzie tam jest coś takiego jak Appwall bo ja chyba ślepy jestem
(06-07-2015 12:36)xchris napisał(a):  Gdzie tam jest coś takiego jak Appwall bo ja chyba ślepy jestem

Wejdź przez przeglądarkę z telefonu, zaloguj się i w prawym górnym rogu się pojawi Smile

Ile trzeba mieć mniej więcej tą aplikacje na telefonie i na ile ją uruchamiać?
(06-07-2015 12:40)rejwus15 napisał(a):  
(06-07-2015 12:36)xchris napisał(a):  Gdzie tam jest coś takiego jak Appwall bo ja chyba ślepy jestem

Wejdź przez przeglądarkę z telefonu, zaloguj się i w prawym górnym rogu się pojawi Smile

Ile trzeba mieć mniej więcej tą aplikacje na telefonie i na ile ją uruchamiać?

Aa ok dzięki xd
Po pobraniu poczekaj około 15-20 sek przed uruchomieniem , a po iruchomieniu też około 15-20 sek , wyjdz z niej , usuń , wyczyść ciastka , zmień ip i od nowa na coinbucksa
Zalicza po ok 10 min teraz więc przy 3 ciej apce już będziesz miał płynność Wink
P.S dzięki rejwus za wytlumaczenie mu Wink

Edit ; osobiście do tego używam mobilnej przeglądarki chrome ( błyskawicznie sie czyści a na systemowej szkoda mi danych )
Oki. Zastosuję rady choć nie wydaje mi się to wypłacalne, Zbyt łatwe pieniądze, ale może jednak jest w tym jakieś ziarnko prawdy, które pozwoli na łatwy zarobek. Przecież można tak trzaskać cały czas, zaryzykuję czas. Dam dowód wypłaty, jeśli to zadziała.

Równie dobrze można skorzystać też z trybu incognito Huh
Na ich twiterze zamieszczają regularne posty o wysłaniu płatności więc raczej wypłacalny.
@edit ok nie ważne niektórzy piszą, że płatności nie dostali
Wątek zamknięty