Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A dlaczego ma być wartosciowa? Domeny można często nabyć za darmo (pierwszy rok) i co myślisz że ją zaraz sprzedam i będzie z tego hajs. Jakby tak było to już bym był milionerem.
Z domenami jest tak jak pisałeś jest tyle warta ile za nią ktoś jest w stanie zapłacić.
Wątpię w to zeby ktoś kupił domenę autora tematu. Serwis ten jest mało popularny i jeszcze nie widziałem dowodu wypłaty z niego.
Autor tematu chciał wycenę i ją dostał. Nie twoja (moja też oczywko) brocha czy autor ją sprzeda. Jak dla mnie może zarejestrować nawet recyclix-24h7.com.pl
Osobiście bym nie rejestrował (żadnej z recyclix) takiej bo są o niebo lepsze. Dla przykładu ostatnio zakupiłem 3 domeny, piękne generyki w tym jedna nie została przedłużona ale trzymam bo domena jest jak wino...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2015 16:21 przez Haxite.)