Sprawdź:
Nazwa przedmiotu : Sprzedam 3 unikalne nisze dzięki których zarobisz kilkadziesiąt złotych dziennie!
Opis przedmotu: Poradnik zawiera dwie, trzy strony A4, na których umieszczone są 3 unikalne nisze, na których zarobimy dosyć spore pieniądze. Możemy połączyć to w PPA, ale również w PPI. Zarobki nie ustają jednak przy tych dwóch opcjach, wszystko zależy od naszej pomysłowości.
Nisza nie wymaga myślenia, dostajecie wszystko na tacy

Od was zależy jak zagospodarujecie czasem. Ile na tym mozna wyciągnąc? - Pracując przez jedną godzinkę na PPI zarobiłem jakieś 6-7$ to na polske wychodzi ok. 27zł. Całkiem nieźle jak na pracę w godzinę, jednak postanowiłem połączyć to z PPA + oraz pewnym pomysłem ( Oczywiście wszystko w poradniku jest pokazane i wyjaśnione) i zarobiłem w jedną godzinkę 35-40zł.
Jednak uzywając moje sposoby można uzywać również przez Paypal lub konto bankowe, ja zarobiłem kilka razy poprzez konto bankowe dobre pieniądze.
Nisza przyda się każdemy i doświadczonemu i początkującemu. Każdy na tym zarobi, gwarantuje. Pracując godzine dziennie przez miesiąc jesteście w stanie zarobić nawet i 1-2k zł , jednak to zależy od was i od waszego czasu.
3. Zdjęcia : Dodałem w załączaniku zarobki z kilku dni
Zleciłem wczoraj wyplate z hotcash 150zł, zarobek z 5 dni, więc też dodam jak dojdzie
4. Kontakt: PW lub GG : 54257868
5. Cena : (50zł dla pierwszej osoby, reszta 55zł) cena zmniejszona 40zł dla pierwszej osoby, reszta 45! - poradników sprzedam 10sztuk, aby nie zrobić sobie konkurencji
6.Sposób zapłaty: Bank lub Paypal
Poradnik oddaje do recenzji dzisiaj!