Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, znalazłem niedawno stronę gakano.pl wygladem uderzajaco podobno do lockerz.com nawet za zaproszenie 20 osób do serwisu dostajemy koszulke z logiem. Codziennie jedna ankieta do wykonania. Zbieramy pkt i wymieniamy na nagrody zapraszam do rejestracji.
Po zaproszeniu 20 osób zyskamy status GOLD i podwajaja nam się pkt.
Pierwsze zamówione nagrody z działu Elektroniki powinniśmy wysłać już w przyszłym tygodniu
Jeśli chodzi o koszulki, to będziemy pod koniec czerwca kontaktować się ze wszystkimi osobami, które osiągnęły rangę Gold Member, a wysyłka koszulek planowana jest na koniec lipca.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2015 19:14 przez Gokano.com.)
Wiele osób pytało mnie czemu Gokano oferuje te wszystkie nagrody a nic na tym nie zarabia,to prawda na początku na tym nie zarabiają ale mi napisali że inwestują także nie ma co się zastanawiać jaki mają z tego zysk..
---
Tak tylko napisałem bo wiele ludzi mi spamuje z takimi pytaniami.