Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Dziennik młodocianego kombinatora ;)

Autor Wiadomość
Lightbulb Dziennik młodocianego kombinatora ;)
Sprawdź:
O mnie
Nazywam się Kuba i mam 15lat. Nie mam jakiś szczególnych zainteresowań ani też nie jestem wybitny z żadnego przedmiotu Wink
Jak na razie głównie czytałem o zarabianiu ale teraz jako że zaczął się nowy miesiąc a blisko już wakacji stwierdziłem że można spróbować zarabiać.
Nie wiem jeszcze na czym będę zarabiał ale mam parę dobrych pomysłów Smile Jak na razie nie będę zarabiał na subach ale myślę że w przyszłości się to zmieni.

Cel
Do końca czerwca 650zł.
Mam nadzieje że się wyrobie Big Grin
Na co zbieram?

Jak na razie jako cel stawiam sobie Rolexa za ~2000zł
RE: Dziennik młodocianego kombinatora ;)
Popraw czcionkę bo czytać się nie da.
Pozdrawiam
Glosy: KUBA555 (+1)
Już Smile
(01-06-2015 15:02)KUBA555 napisał(a):  Już Smile

Na jakim sposobie zamierzasz zarabiać?
Ale najtańsze nowe rolexy chodzą chyba od min. 30K chyba że mówisz o używanym? Lol

Ciekawy cel no i cóż powodzenia.
Poco dawac tyle na rolexa, skoro na aliexpresie kupisz super podrobke za 60 dolców Wink
Ps, powodzonka Big Grin
(01-06-2015 16:51)mamrocik napisał(a):  Poco dawac tyle na rolexa, skoro na aliexpresie kupisz super podrobke za 60 dolców Wink
Ps, powodzonka Big Grin

Gorzej z tym że złodziej nie widzi różnicy- odetnie Ci łapę bo zobaczy napis roli i się skończy Jerk
Hahahah Smile Są tańsze rolexy Smile mój ojciec ma fajnego za 3000 zł Smile Co do sposobu zarabiania tajemnica Wink parę słów może zdradzić nisze a długo nad nią myślałem i jest w miarę dochodowa Smile
Witam.

Ciekawy dziennik się zapowiada. Nie szkoda ci wydać tyle pieniędzy na zegarek?
Nie ma co zdradzać, rób swoje Big Grin
Odpowiedz