Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, aktualnie chcę rozpocząć przygode z inwestowaniem, mam 100zł do zainwestowania. Chcę zainwestować w coś co będę miał gwarantowany zwrot pieniążków, chcę po małych kroczkach, po małych kwotach, a do celu
P.s nie mowa tutaj o bukmacherstwie bo to inna bajka
Jaki jest sens inwestowania tak niskiej kwoty?... Nawet przy odrobinie szczęścia i nieproporcjonalnie wysokiej stopie zwrotu nie zarobisz sensownej kwoty.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2015 08:00 przez full2000.)
(28-05-2015 08:37)Styler napisał(a): Może warto to zamienić na BTC i zainwestować w jakąś kopalnię. Po kilku miesiącach 100zł Ci się zwróci i zaczniesz zarabiać.
Będziesz stratny Przy odrobinie szczęścia wyjdziesz na 0.
Rozbij tą kwotę na kilka hyipów tak jak @up mówi. Coś grosza może wpadnie. Możesz zainwestować w jakiś poradnik Ciężko powiedzieć bo nie jest to zbyt duża kwota. Jakiś czas temu widziałem filmiki na YT gdzie chłopak zaczynał od 5zł inwestował w tanie przedmioty sprzedawane lokalnie, kupował, sprzedawał z profitem powiększając budżet. Monotonne i malutki zarobek ale decyzja należy do Ciebie
Jasne że warto, tylko że trzeba czasu, mam pewien program za 70ziko możesz wejść i będziesz jeszcze miał na flache . Jak coś to priv. Wyciągniesz po roku jakieś kilka tys, no ale niestety po roku