Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam.
Jeśli masz konto premium w serwisie Catshare.net [turbobit.net] to ta propozycja jest do Ciebie!
Kupując konto premium nie zawsze wykorzystuje się cały limit jaki jest na nim a więc można by to spożytkować na własny cel. Polegać to ma na tym iż każdy chętny i mający takie konto premium wrzuca przykładowo 10 plików [po xx MB kwestia dogadania się, im mniejsze tym lepiej jednak bardziej ryzykowne] podaje linki grupie która właśnie w tym wątku miałaby powstać. Zadaniem grupy jest ściągnięcie tych plików każdego uczestnika grupy i oczywiście podanie swoich.
Jestem jak najbardziej za...
Tylko czy na pewno wszystkie pobrania zostaną zliczone?
Mogę udostępnić kilka-kilkanascie "pustych" plikow i sprawdzić (konto free nawet) czy każde pobranie jest zliczane - co wy na to?
Uploaudowanie nie jest już tak na topie jak było 7 lat temu [wtedy się to udało]. Ma może ktoś kontakt do kogoś kto handluje kontami? Tak można by kontakty nabyć do grupy.
Witam wszystkich,
Jeśli temat jest jeszcze aktualny, zgłaszam się na ochotnika.
Co prawda nie posiadam jeszcze kont na tych stronach, ale zawsze mogę założyć