Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
catshare.net - konto Premium [alternatywnie turbobit.net] » temat dalej aktualny

Autor Wiadomość
Star catshare.net - konto Premium [alternatywnie turbobit.net]
Sprawdź:
Witam.
Jeśli masz konto premium w serwisie Catshare.net [turbobit.net] to ta propozycja jest do Ciebie!
[Obrazek: logo.png]

Kupując konto premium nie zawsze wykorzystuje się cały limit jaki jest na nim a więc można by to spożytkować na własny cel. Polegać to ma na tym iż każdy chętny i mający takie konto premium wrzuca przykładowo 10 plików [po xx MB kwestia dogadania się, im mniejsze tym lepiej jednak bardziej ryzykowne] podaje linki grupie która właśnie w tym wątku miałaby powstać. Zadaniem grupy jest ściągnięcie tych plików każdego uczestnika grupy i oczywiście podanie swoich.

Kalkulacje tego zrobiłem w arkuszu Google:
Link:Kalkulacje konta premium Catshare.net

Masz już konto premium?
To nic nie tracisz a warto spróbować.
Jesteś zainteresowany?

Osobiście robiłem ten projekt kilka lat temu z grupą na serwisie hotfile.com. Udało się i ładnie to szło do czasu aż nie upał serwer.
Glosy: maslanka80 (+1)
RE: catshare.net - konto Premium
A jak taka kalkulacja na turbobit.net wyglada ?
Mam duzo kont do turbobit.net i moglyby sie przydac :-)
tam by fajnie było bo małe pliki są liczne. Można pomyśleć i o turbobit.net tylko paczkę trzeba zebrać.
Jestem jak najbardziej za...
Tylko czy na pewno wszystkie pobrania zostaną zliczone?
Mogę udostępnić kilka-kilkanascie "pustych" plikow i sprawdzić (konto free nawet) czy każde pobranie jest zliczane - co wy na to?
jest liczone. już to sprawdziłem. Inaczej bym z takim czymś nie wychodził. Ale dzięki za chęci
Ekipę tylko trzeba zebrać
RE: catshare.net - konto Premium [alternatywnie turbobit.net]
Cześć.
Jestem zainteresowany. Miejmy nadzieję, że znajdzie się jeszcze kilkunastu chętnych do dołączenia do grupy Smile
Problem w tym, że ciągle jest nas za mało Sad
Uploaudowanie nie jest już tak na topie jak było 7 lat temu [wtedy się to udało]. Ma może ktoś kontakt do kogoś kto handluje kontami? Tak można by kontakty nabyć do grupy.
Witam wszystkich,
Jeśli temat jest jeszcze aktualny, zgłaszam się na ochotnika.
Co prawda nie posiadam jeszcze kont na tych stronach, ale zawsze mogę założyć Wink
Dalej aktualne. To nie idzie tak szybko grupę zebrać.
Jest 5 osoba.
Wątek zamknięty