Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Bardzo dziwny meil , fake?

Autor Wiadomość
Bardzo dziwny meil , fake?
Sprawdź:
Siema , dzisiaj przyszedłem sobie ze szkoły , wchodze na poczte a tu meil z leadmore ! Myślałem że to jakieś potwierdzenie wypłaty ale patrze i tutaj ukazuje się taka treść
[Obrazek: Bez_tytu_u.jpg]

Zdziwiłem się bo nie wiem o co chodzi , jak to małe generowane dochody? Zarabiam myślę że z 14-20 zł dziennie więc nie jest to zły wynik a pozatym są inne osoby które nic nie zarabiaja , co o tym sądzicie?

Jakiś fake od konkurencji?

Pozdro.
RE: Bardzo dziwny meil , fake?
(12-03-2015 16:25)rozrubka123 napisał(a):  Siema , dzisiaj przyszedłem sobie ze szkoły , wchodze na poczte a tu meil z leadmore ! Myślałem że to jakieś potwierdzenie wypłaty ale patrze i tutaj ukazuje się taka treść
[Obrazek: Bez_tytu_u.jpg]

Zdziwiłem się bo nie wiem o co chodzi , jak to małe generowane dochody? Zarabiam myślę że z 14-20 zł dziennie więc nie jest to zły wynik a pozatym są inne osoby które nic nie zarabiaja , co o tym sądzicie?

Jakiś fake od konkurencji?

Pozdro.

Ktoś próbuję cie oszukać , leadmore nie korzysta z takiego e-maila.
Też tak myślałem,jakaś konkurencja zapewne Wink
No niestety leadmore korzysta z tego maila i takie akcje u nich są możliwe. Zmień serwis.
Jezu co za serwis , dobra zobaczymy czy wyłączą , wstrzymam się a przy okazji porobie konta na fb.
(12-03-2015 16:37)rozrubka123 napisał(a):  Jezu co za serwis , dobra zobaczymy czy wyłączą , wstrzymam się a przy okazji porobie konta na fb.

Nie co za "serwis" tylko jeśli robisz niskiej jakości leady to wolą zakończyć z tobą współpracę.
(12-03-2015 16:47)nicooo napisał(a):  
(12-03-2015 16:37)rozrubka123 napisał(a):  Jezu co za serwis , dobra zobaczymy czy wyłączą , wstrzymam się a przy okazji porobie konta na fb.

Nie co za "serwis" tylko jeśli robisz leady niskiej wartości to wolą zakończyć z tobą współpracę.

Co ty gadasz człowieku XD
Panoszyć się zaczęli wysyłając takie meile Undecided

A po drugie 14-20 zł dziennie to jednak bardzo małe kwoty Rolleyes

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
Tak z ciekawości jaką miałeś konwersje że takiego maila dostałes ?pokerface
Trudno jeżeli zakończą współprace to założe nowe konto lub na jakimś innym serwisie Wink

A co pyt @Ado

8 marzec 1.40 %
9 marzec 0.82 %
10 marzec 4.08 %

Wiem mało ale żeby tak odrazu zamykać konto komuś? ..
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: