Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jest to crack do popularnego Ninja Blastera do którego jak dotąd trzeba było co 3 dni instalować nową wirtualną maszynę. Ten crack przedłuża licencje o 90 dni. Plik należy wkleić do głównego folderu z programem. UWAGA! Ja musiałem próbować kilka razy to uruchomić bo nie raz był proces a program się nie uruchamiał. Polecam uruchomić jeżeli nie zadziała zresetować i powinno zadziałać. Sprawdzane na windows xp 32. Dajcie znać czy na 7 też działa.Spróbujecie ustawiać zgodność jeżeli dalej wam nie działa zapraszam na priv bo mam kontakt z autorem. Liczę na reputy.
RE: Crack do NINJA BLASTER(PRZEDLUZA LICENCJE o 90dni)
W pierwszym temacie dałem virustotal. Właśnie nie mogę tego tematu znaleźć. Mam tylko maila autora. Wpisuję jak poprzednio w wyszukiwarce strony Ninja blaster i nie ma tego tematu. A użytkownik x22x0 czy jakoś tak to miał.