Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wysłali wam pit-8c? Mi tak.
Najlepsze jest to że za późno trochę :
"Deklarację PIT-8C płatnik składa do końca lutego roku następującego po roku podatkowym (w 2015 r. terminem tym jest 2 marca ze względu na to, że 28 luty przypada w sobotę). Druk PIT-8C płatnik oddaje zarówno do urzędu skarbowego właściwego dla podatnika (osoby, której deklaracja dotyczy), jak i podatnikowi."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-03-2015 12:10 przez Krashai.)
(06-03-2015 12:34)daniel42na napisał(a): Zgłoś do skarbówki, że ktoś wysyła Ci pity od niewypłaconych pieniędzy, oni są łasi na kaskę więc może tak pomścicie swoje długi 2
Zgłosiłem telefonicznie. Jedna baba powiedziała mi że i tak muszę to rozliczyć i tak. Co to ma ku*wa być xD
Nie rozliczajcie tego to sa oszusty i teraz musza się rozliczyć z pieniedzy które ukradli jeżeli tej kwoty wam nie wypłacili to zawsze można to sprawdzić z z wyciągów bankowych w ostateczności jak będziecie mieli problemy