Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Więc postanowiłem troche sie zmotywować do działania po wcześniejszej przygodzie z kubigo (lekko podupadł serwis) postanowiłem się wziąć za subskrybcje sms. Początkowo byłem sceptycznie do zarabiania tą metodą, ale wczorajsze 2 leady zdobyte spamem ogromnie mnie zmotywowało ;D jednak dzisiaj było 3 razy więcej wyświetleń, a tylko 1 lead ;/ Dlatego prosiłbym troche bardziej doświadczonych o naprowadzenie mnie na dobrą droge No więc zaczynajmy
DZIEŃ 1
Co mam:
-konto fb 1k+ znajomych
Statystyki z dzisiaj:
Cel:
do końca lutego: 36zł/50zł
Jeszcze raz bardzo prosze o pomoc na pw i z góry dziękuje
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2015 23:04 przez 32ketrab.)
Co zrobiłem:
- Dalej mam konto 1k+ znajomych na fb
- Porozsyłałem do każdego z polski wiadomość (efekt może przyjść jutro, max pojutrze)
- Pospamowałem troche na grupach
Statystyki z dzisiaj:
Cel:
do końca lutego: 48zł/50zł
Jutro postaram się ogarnąć nową nisze, żeby na dniach przyniosła zyski. Postanowiłem także, że pieniądze zarobione w lutym pójdą na dalszy (i mam nadzieje szybszy) rozwój. Dlatego proszę o pw z namiarami na użyteczne programy i jak z nich korzystać
puki co przez godzine pospamowałem po wszystkich grupach, i teraz zbieram sie do pracy na 15 i do 21 w niej jestem, więc pod wieczór zrobie podsumowanie dnia.
i tak porównując leadmore z dawnym mypay (ankiety) to jest o wiele lepiej. Tam potrzebowałem 18 dni na zarobienie 50zł, a tutaj tylko 4, więc może być tylko lepiej
btw. znacie skracacze, których facebook nie prześwietla?