Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Chciałbym wam przedstawić program 24doubler.net Jest to program do zarabiania
-Minimalna stawka to 1$
-Obsługuje Parfectmoney,Bitcoin,SoildTrustPlay,Payeer
-są 2 plany
1.Wkład od 1$ do 10000$-200% czas 24h
2.Wkład od 50$ do 50000$-500% czas 48 h
Dowiedziałem sie dzisiaj wiec nie mam jeszcze dowodów wyplat bede jutro zlecał
Ref: http://24doubler.net/?ref=groszek1112
i czysty http://24doubler.net/
Wszelkie pytania odpowiem
support 24/7
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2015 23:50 przez groszek1112.)
Hm... Ciekawe. Poczekam na dowód wypłaty to będziesz miał refa
Jest też taka stronka coinsdouble.com
Ale ona podwaja tylko kryptowaluty, no i potrzebuje na to 100 godzin a nie 24.
Możliwe że ten 24doubler to jedna z tych stron które podziałają miesiąc i zwijają interes...
wart spróbować póki wypłaca wczoraj tak dla sprobowania wlozylem dolara i zobaczymy narazie wyplaca bo mam znajomego ktory mi to polecił pokazał wypłate.szkoda że nie ma paypala. ale juz hajs sie mnozy zobaczymy wieczorem
Na jakiej zasadzie działają tego typu serwisy?? Jeżeli to działa to fajnie, przydało by się więcej takich serwisów. W krótkim czasie można by zarobić ładny piniądz
Działają na tej zasadzie że nowi użytkownicy wpłacają i kasa idzie do tych co wcześniej wpłacili - i to się tak samo napędza do momentu kiedy kolejni użytkownicy przestaną wpłacać i serwis stanie się niewypłacalny. Wtedy zwijają manatki i strona znika z internetu.
Ale narazie chyba można skorzystać - ale nie polecam wpłacać od razu 100$ czy tego typu kwoty...
Nawet nie kryją się z tym, że jest to piramida, macie tutaj krótką informację z FAQ:
"24DOUBLER works on principle of the Ponzi scheme, ie previous participants get through the next, etc."