Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Hit na Walentynki? » Nowa Produkcja

Autor Wiadomość
Hit na Walentynki?
Sprawdź:
Witajcie,

Ostatnio odniosłem naprawdę wrażenie że moja muzyka może się ludziom podobać także postanowiłem już dziś wrzucić do sieci najnowszą produkcję 'I Will Love You'
Utwór powstał z myślą o imprezach walentynkowych ale nikt nie chce tego grać.

Reszta do Waszej oceny :
128 BPM
320 KPBS MP3
Sample Vengeance
Master Ozone
Sylenth 1
Nexus Grand Piano
Projekt zajął 45 godzin 32 minuty.

https://soundcloud.com/biggysee-music/bi...vocal-edit

Liczę na szczere opinie.
Glosy: Twister92 (+1), WudzWioski (+1), Radi98 (+1), mikiniki (+1), rayden (+1), mucios (+1), aero2 (+1), RemoverPL (+1), evenixx (+1), karor (+1), LeftwardBus88 (+1), adrick1197 (+1)
RE: Hit na Walentynki?
Ściągnę sobie do auta Big Grin Na +
Glosy: AnnaKa (+2)
Zgłaszam kradzież Tongue Jak chcesz wyślę Tobie link żebyś nie pobierał piratów albo włączę download Smile
Dziękuję.
Glosy: Madroxx (+1)
noo to jest fajniejsze niz to ostatnie , wokal fajniejszy duzo mi sie wydaje Wink
Wielki + Moze sam bym sie pobawil w robienie muzyczki. Smile Repucika zostawie jak bede na PC.

Elegancka Tongue
Dziękuję za opinię Smile
Muzyka to naprawdę bardzo fajna sprawa szczególnie jak ludzie tego chcą słuchać i się do tego bawią Smile
o kurcze FL ? sam tworze od 6 lat ale klubbheadsy, hard house, hard electro itp mam 2,480 sztuk .flp demek CoolCoolHuh
Jakby to ujac???

ZAJEBISTE!!!!!!
@[lolekxp] masz gdzieś to w sieci? Jak klubheads to chętnie pomogę załatwić wytwórnię ponieważ też zajmuję się scouse house czyli (vixą) ale teraz już od święta.
Odpowiedz