Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
czy dałoby radę wypozycjonować bloga na platformie blogspot (blogger) za kwotę do 500 zł? Chce żeby na blogu panował ruch 500uv-2000uv dziennie wyświetleń z polski. Blog o tematyce telekomunikacji i informatyki z domieszką subów 2
Co gdzie i jak? I od czego powinienem zacząć, żeby mądrze zainwestować tą kwotę? Jeśli będzie potrzeba więcej a 500 zł to za mało- piszcie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2015 21:47 przez patulsky1337.)
Innym nie zgłaszają i trzymają się na wysokich pozycjach, zresztą kto nie ryzykuje nie pije szampana Zresztą na subach najwięcej zarabia się na blogu/stronie.
Ja swojego bloga wypozycjonowałem za znacznie niższą stawkę. Trochę katalogów, linków z for i na cztery frazy od kilku miesięcy pozycje między 1 - 3. Musisz trochę poszukać w necie i znajdziesz wskazówki jak samemu zająć się pozycjonowaniem.
Damkofr, mógłbyś mi jakoś w tym pomóc? Czy własna domena i hosting pomogą w pozycjonowaniu? I czy da się przenieść aktualny blog, który posiadam na nową domene i hosting? Bo już trochę się nad nim napracowałem.
jak nie dasz rady przenieść bloga to pod blogspota też możesz podpiąć chyba domenę własną? wtedy jak Ci skasują bloga to skutki pozycjonowania nie znikną (przynajmniej nie od razu), zrobisz nowego i tylko przekierujesz domenę na niego.
PL tylko ciężko znaleźć coś wolnego uważaj na promocje typu za zero. czytaj regulaminy. czasem lepiej kupić ja np za naście zeta płacę i odnowienie za sześćdziesiąt około a weźmiesz za zero to po roku dwieście się okazuje często