Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam oferuję wam dźg za oddanie jednego głosu na mój obrazek. Jeżeli będzie duże zainteresowanie będę oferował więcej dźgnięć lub kase na paypal.
Oczywiście dźgnięcia są z różnych IP więc niemacie się o co martwić. Prosiłbym o uczciwe głosowanie gdyż nie mam jak sprawdzić kto na mnie zagłosował. Codziennie możecie robić po jednym koncie, jednak musicie mieć zmienne IP ! i jeśli chce wam się bawić w zmiane to może robić więcej i głosować
Głosujący też mogą wygrać nagrode w postaci laptopa i akcesoriów. Jeżeli ktoś nie chce wpisywać swoich danych prosiłbym żeby nie były one typu "asdasdao"
tylko skorzystał ze m.in. tej strony: http://www.fakenamegenerator.com/. Pisać w postach kto zagłosował, ja sprawdze czy głosy się zwiększyły i dźgne
Przekazałem dalej, a za 15 minut sprawdzę czy działa proxy, chyba że nie chcesz ryzykować ? bo tak to multi konto moglbym zrobic i w dzien do 100 doszedl bys