Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kompletny szajs. Te 0.50$ purchase to tylko na refa można wydać. Wszystkie kampanie od ponad 2$. Micro jobs też się praktycznie nie da Znajomy skrypt aż mnie na wymioty zbiera jak widzę kolejne badziewie.
Najlepszy wymagany screen po wypłacie. Każdy SCAM tak robi
(12-12-2014 18:40)Krakersik napisał(a): Kompletny szajs. Te 0.50$ purchase to tylko na refa można wydać. Wszystkie kampanie od ponad 2$. Micro jobs też się praktycznie nie da
Wypłata od 1c bez fee a ten by chciał darmowe reklamy i AUTOPAy
(12-12-2014 18:40)Krakersik napisał(a): Znajomy skrypt aż mnie na wymioty zbiera jak widzę kolejne badziewie.
No coment
(12-12-2014 18:40)Krakersik napisał(a): Najlepszy wymagany screen po wypłacie. Każdy SCAM tak robi
(12-12-2014 20:03)Krakersik napisał(a): Teraz żyj w strachu bo za dwa dni już może go nie być
A centów już 8 jest i rośnie sobie powoli .
A na marginesie to widzę że masz 2 własne wątki z tego 1 to opis SCAMu i 2 to twoja wtopa z portfelem a masowo nabijasz posty(+200) w pustym szczekaniem.
Jednym słowem SPAMER
(12-12-2014 20:03)Krakersik napisał(a): Teraz żyj w strachu bo za dwa dni już może go nie być
A centów już 8 jest i rośnie sobie powoli .
A na marginesie to widzę że masz 2 własne wątki z tego 1 to opis SCAMu i 2 to twoja wtopa z portfelem a masowo nabijasz posty(+200) w pustym szczekaniem.
Jednym słowem SPAMER
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-12-2014 20:33 przez maslanka80.)
Eee poszalałeś. Wnikliwe tworzenie profilu osobistego rodem z gestapo. Mi na Twój nawet nie chciało się wejść. Masz ode mnie reputa
Moim zdaniem zakładanie topiców o jakichkolwiek buxach to spamowanie. To tylko moja subiektywna opinia. Jak kto chce zbierać centy to nikt przecież nie broni
Trochę szkoda że maksymalnie możemy wypłacić 20c na raz, niestety najtańszy UPRGADE troche drogi 7$.
Mam dylemat czy nie zaryzykować .
Z kilkunastoma refami zwrot około 14d.
Jak myślicie stronka pociągnie choć miecha??