(10-12-2014 02:51)TeYroXOfficial napisał(a): Tropico slyszalem ale nie gralem, z checia sprawdze 
Sprawdź a nie pożałujesz. Jeśli lubisz ekonomie i strategię to pokochasz tą grę. Jest na prawdę świetna.
(10-12-2014 02:51)TeYroXOfficial napisał(a): Najfajniej by bylo jakies gry akcji, wyscigowe. Nie pogardze strategiami jak i strzelankami, ogolem to musi miec w sobie cos, chyba wiesz co mam na mysli 
Słyszałeś o najnowszej grze The Crew? Nie ma takich specjalnych wymagań no ale niestety trzeba ją zakupić, żeby grać ponieważ są to wyścigi online a bez oryginału nie zadziała. Jestem w stanie polecić ze względu na ogromny świat i świetnie rozbudowany tryb multiplayer.
Z opcji strzelanek dla single polecam jaką kolwiek część CoD, Medal Of Honor ( radzę zwrócić uwagę na Warfightera

), Sniper Elite (cudo).
Jeśli jesteś cierpliwy i lubisz dreszczyk emocji to polecam serie Splinter Cell i Metal Gear Solid.
I oczywiście moja ulubiona seria, którą polecam wszystkim a mianowicie Final Fantasy. Dla mnie najlepszy RPG jaki kiedykolwiek powstał.
Grałem na prawdę w sporo gier różnych gatunków więc jakbyś chciał recenzję jakiejś konkretnej, która Cię interesuje to wal śmiało