Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam was moi kochani ! Ja również postanowiłem założyć dziennik co by mnie bardziej zmotywował do działania.. Dziedzina to Sub SMS , na tą chwilę zarobiłem przez okres dwóch miesięcy niespełna 400 zł. Myślę ,że jak wezmę się porządnie do tematu tyle zarobie w tydzień .
Co mam zamiar zrobić ? - Na razie muszę zrobić jak największą ilość kont na FACEBOOKU i z grupami.
Jaki ustalam cel ? - Myślę ,że na grudzień 200 zł
Dlaczego taki mały ? - Nie wiem czy uda mi się to 200 zł osiągnąć ponieważ nie mam żadnego pomysłu oprócz spamu no ale życzcie mi powodznia
Jak zrobię już wszystkie konta zabieram się do roboty
Będę obserwował, bo sam działam w subach i zawsze chętnie popatrzę jak pracuje "konkurencja"
Mamy podobny cel na ten miesiąc Powodzenia i życzę wysokich zarobków
Dzisiaj nic nie robiłem nie mam zadnego pomysłu na pracę , kont na fb też zero...
Jak tak dalej pójdzie nie zarobie 200 zł w grudniu...
Cel na grudzień 10,7zł/200zł