Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witajcie!
Jest to mój drugi dzienniko-tygodnik ( wcześniejszy zaniedbałem ). Dla tych co nie wiedzą: mam na imię Janek i mam 17 lat 2 Ile do tej pory zarobiłem?
Nie licząc buxów, zacząłem zarabiać gdzieś pod koniec lipca. Do tej pory udało mi uzbierać około 600 zł ( dopiero teraz wyciągam pierwsze kokosy ). Na czym będę zarabiał? Hotcash - główny zarobek adfly - dorywczo, przy okazji
No to tyle o mnie, przejdźmy do rzeczy.
Dzień 1
Od rana jest dobrze, wpadły 3 leady ( liczę na następne ).
Jak na godzinę 14 to jest bardzo dobrze. Cele: 28.50/120 do końca Listopada Ps: Cel jest niski, gdyż obawiam się, że nisza może niedługo się wypalić ( albo i nie ).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-01-2015 14:25 przez 4Colors.)
Dzień 2
Ostatnio nic nie zarabiałem ( oprócz 70 centów na adfly ), odbudowuję fanpage - większe zarobki w nie dalekiej przyszłości
Testowałem także serwis aureon sub - potestuję go na kilku fanpage, zobaczymy czy coś wpadnie.
Cele: 40/120 do końca listopada
Dzień 3
Okazało się, że pomysł lekkiej odbudowy Fanpage to strzał w dziesiątkę
Wystarczyło poświęcić jeden dzień zarabiania i efekty widać już po 2 minutach.
Liczę na więcej
Ps: Wpadło 50 groszy na adfly
Cele: 50/120 do końca Listopada
@EDIT
Wpadł kolejny Lead :3
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2014 17:42 przez 4Colors.)