Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Poradnik Nisza związana z grami. » Może komuś się przyda. (Pseudo poradnik)

Autor Wiadomość
Nisza związana z grami.
Sprawdź:
Jeśli ktoś ma ochotę to może spróbować zarobić w sposób w jaki ja zdobyłem kilka leadów, nie używam tego bo znalazłem inną lepszą niszę. Nie gwarantuje żadnych kokosów, daje bo może ktoś skorzysta.

Robimy konto w jakiejś grze, dobijamy lvl pozwalający na spamowanie na ogólnym chacie (tak żeby widział nas cały serwer/świat no jak najwiecej ludzi) Piszemy ze oddamy konto.
W jaki sposób ja spamowałem?
Pisalem ze wiecej info na mailu i podawałem maila.
W mailu ustawialem autoodpowiedz, gdzie pisałem, że mam dość gry(jakaś wiarygodna historyjka) i dawałem link do pustej oferty, mowiąc, że zbieram tam punkty i chce wymienić na xboxa i dostaje punkty za każdego zalogowanego, a numer sie podaje, żeby weryfikować, żebym sam nie nabijał sobie pkt.

Tutaj temat w którym userzy podali kilka obleganych gier:
http://sh.st/usE3e

Odrazu mówię, że metin2 PL się wypalił (chyba, że trafiałem na złe serwery) chociaż wpadło tam pare leadów. Jeśli ktoś chce działać w metinie (może dobrym pomysłem są prywatne serwery?) to polecam moda który ma opcje spambota. (http://sh.st/usE9O - Sprawdzony i używany przez tysiące ludzi)
Jeśli zagłębicie się w temat to z jednego klikenta (1 pliki gier) można logować się na wiekszość prywatnych serwerów.

Jeśli chodzi o spamowanie to polecam 1 wiadomość na jakieś 3-4 minuty.

Daje ogólny pomysł, który wpadł mi do głowy, wszystkie rady są moje ale mogą być błędne więc próbujcie sami. Jeśli ktoś zarobi w ten sposób to proszę o wiadomość lub post tutaj, jestem ciekawy czy komuś się realnie przyda Smile
Glosy: Pink134lol (+1)
RE: Nisza związana z grami.
W sumie gti opcja, na metinie wpadło mi 40 ledów z Pl'a. Pozdrawiam i zycze dobrych zyskow
Można spróbować Wink dzięks Wink

jak wyglada pusta oferta?
Znałem wcześniej pomysł, ale faktycznie potrzeba odpowiedniej gry, żeby wpadły jakieś leady. Proponujecie jakieś gry ?
ktorego programu partnerskiego(eforsa) uzywac do tego sposobu?
Co to gier to można przejrzeć te z tematu który podałem.

Co do oferty to tak jak mówiłem używałem pustej.

Jednak nie doszlifowalem metody jeśli ktoś wymyśli bardzo wiarygodny sposób na wykorzystanie subow i jakaś grę pełna dzieci to może zrobić fajny pół automat.

Tapniete przy użyciu małego szajsunga z niewygodna klawiatura przepraszam za wszystkie błędy.
Odp: RE: Nisza związana z grami.
(18-11-2014 22:20)szeldo123 napisał(a):  ktorego programu partnerskiego(eforsa) uzywac do tego sposobu?
Zalogowany.pl (mozliwosc "pelnej" edycji strony)
Ciekawa nisza . Spróbuje kiedyś na pewno Big Grin
Widzę, że udostępniasz tutaj metodę na której kiedyś również pracowałem Smile

Lotheo, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2015.
A co jeśli dana osoba pojdzie na policje, przeciez pozniej nie otrzymuje tego konta? Big Grin
Odpowiedz