Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Dziennik Nieroba Do Potęgi

Autor Wiadomość
Dziennik Nieroba Do Potęgi
Sprawdź:
Na wstępnie małe informacje dotyczące mnie. Mam 16lat, uczęszczam do 3 gim. Jestem strasznie leniwą osobą jeśli chodzi o zarabianie, ale teraz nadszedł czas, aby to zmienić. Dziennik założyłem, żeby się trochę zmotywować i wziąć w garść.

Aktualnie zarabiam na eforsie, ale w przeszłości chce liznąć odrobinę PPA, wiadomo, że dodatkowa wiedza się przyda, lecz głównie skupie się na subskrypcjach. Czasem może się zdarzyć, że pieniądze dostanę w formie paysafecard lub przelewu.

Cel do końca miesiąca to 500zł. Na początek mały, żebym się zbyt nie zraził.

Co zrobiłem dziś? Prawie nic, pracowałem dosłownie 15 może 20 minut.
[Obrazek: upk5wBq.png]

+ paysafecard o wartości 50zł
[/size]

70zł / 500zł
RE: Dziennik Nieroba Do Potęgi
W jaki sposób zarabiasz? Spam czy własna strona?

Powodzenia Smile
Ani to, ani to Wink Jest to sposób od p. Szykiryki, oczywiście zakupiony.
Dziś praktycznie nie zrobiłem nic, ponieważ byłem na sali i jeszcze przede mną nauka Big Grin Ale postaram odrobić to na dniach Wink

Jedyne co dziś udało mi się to załatwiałem z kolegą interes, żeby zrobił mi jakiegoś ładnego bloga pod ppa. Potem tylko domena i hosting, posty i pozycjonowanie (łatwo powiedzieć). A tymczasem mykam.
Powodzenia w dążeniu do celu Smile

Napster123, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2014.
Miałeś kiedyś styczność z zarabianiem, czy to pierwszy raz?
te psc to za co jesli mozna wiedziec? Tongue
Dziś ostro!

[Obrazek: Q1m7MmU.jpg]

Dążymy powoli do celu Big Grin

76 / 500
Odp: RE: Dziennik Nieroba Do Potęgi
(01-11-2014 23:43)jarekb321 napisał(a):  [...]Aktualnie zarabiam na eforsie, ale w [przeszłości] chce liznąć odrobinę PPA[...]
Cofasz się w czasie? Big Grin

Ogólnie - polecasz eforse?
Moj blad Big Grin Ogolnie pracuje z nimi bo moge wybrac opcje 10zl\lead. Po za tym sposob jakim robie opiera sie na pracy i nie ma mowy o autopilocie ;(
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: