Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Eurobux2015 wystartował 28 października
minimum do wypłaty 1 euro
max reklam dziennie do wyklikania 20 (0,0715)
Dostajemy Bonus 3.00 euro Purchase Balance które możemy wykorzystać
zauważył ktoś że podnieśli stawki za kliknięcia? jeszcze 2 dni temu udawało mi się wyciągać koło 10 centów dziennie a teraz wszystkie reklamy są po 28, co prawda napisane jest ze do wypłaty potrzebna jest inwestycja, nie wiem czy wcześniej tego nie doczytałem czy wprowadzili to dzisiaj, byłbym wdzięczny gdyby ktoś mnie oświecił o co w tym chodzi
jak ja widzę te pseudo kombinatorskie buxy które robią wszystko by naciągać ludzi i się zwinąć to mnie szlag trafia
Inwestuj! Wypłacimy! No jasne! tylko żeby wszyscy admini byli tacy uczciwi to świat byłby piękny
wszędzie teraz potrzebna jest pseudo inwestycja, admin się nahapie i po wszystkiemu.
ZAPRASZAM DO TEGO BUXA JAK NARAZIE PŁACI I TO ODRAZU. PRZEKONAJ SIĘ I ZAREJESTRUJ !!!
KLIKNIJ W REKLAMĘ I ZLEĆ WYPŁATĘ. DOSTANIESZ JĄ W KILKA SEKUND !!!!