Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cyfrowa nisza pod Allegro - duże możliwości!

Autor Wiadomość
Cyfrowa nisza pod Allegro - duże możliwości!
Sprawdź:
1.Nazwa przedmiotu: Cyfrowa nisza pod Allegro, do kilkuset złotych miesięcznie.
2.Opis przedmiotu: Zdecydowałem się jednak otworzyć temat, dorzucam ostatnią sztukę + jedna w zawieszeniu (jeśli osoba która zarezerwowała się wycofa).

Nisza cyfrowa pod Allegro z dużym potencjałem. Sam na niej nie działam ze względu na czas.
Towar kupujemy po bardzo niskiej cenie, także po niskiej sprzedajemy, ale z duzą przebitką oraz w bardzo dużych ilościach (dziesiątki sztuk). Nisza związana z grą. Praktycznie niewyczerpalna (niewyczerpalne źródło towaru). Konkurencja jest, ale łatwo się przebić.

Towar wysyłamy ręcznie, więc odpada automat.
Poniżej recenzja użytkownika:

(30-10-2014 15:22)BloNdyN napisał(a):  Zakupione i jestem pod wrażeniem :o

Nie jest to może poradnik pierwszej klasy, ale autor wysłał tzn napisał na gg co i jak (Bo laikiem jestem w tym) i przyznaję, że zarobić na tym idzie. Sam bym nie wpadł na to, że mozna na tym aż tak dobrze zarobić, widziałem nawet aukcje po zakupie i w ciągu 3 dni ktoś zarobił grubo ponad 350zł za 3 dni.. Konkurencji prawie nie ma, tzn wiadomo, że lepiej wszystko schodzi jak się promuje i to znacznie szybciej niż zwykła aukcja. Sprzedaje to z 5-6 osób, ale i tak ludzie biorą jak opentani to...

Ocena: 10/10 jak dla mnie. Dziś wieczór, sam wystawiam aukcje, ew jutro z rana po jazdach Smile

Polecam!

4.Kontakt: GG: 9979758/PW
5.Cena: 25 zł sztuka.
6.Sposób zapłaty za przedmiot: Przelew lub Paypal.

SPRZEDAŻ ZAKOŃCZONA!

Maniero, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2014.
RE: Dochodowa nisza Allegro - duże możliwości.
Ile sztuk sprzedajesz? Jak duża jest konkurencja i czy posiadają DG?
pw pisz
Jestem zainteresowany :-)
Odp: RE: Dochodowa nisza Allegro - duże możliwości.
(28-10-2014 22:34)Maniero napisał(a):  1.Nazwa przedmiotu : Kolejna nisza pod Allegro, wprost z mojej "stajni".
2.Opis przedmiotu : Na wstępie dodam, że obecnie nie działam na niszy, anie nie działałem dlatego cena taka niska. Ale posiadam dużą wiedzę dot. Allegro i potrafię znaleźć odpowiednią niszę.

Jest to nisza cyfrowa, cena produktu jest bardzo niska, lecz sprzedaję się w bardzo dużych ilościach. Miesięcznie idzie spokojnie wyciągnąć kilka stów. Jeden użytkownik na forum na niej działa (lub działał, nie wiem, nie znam nicku) i potwierdził, że można "coś" zarobić. Towar kupujemy lecz ceny są groszowe, jedynym minusem jest zakup towaru oraz wysyłka (trzeba czasem chwilę poświęcić, jak ktoś kupi te 50 - 60 szt.) Zyski są duże, przeanalizowałem topowe aukcję.

Myślę, że niszę niektórzy mogą znać nisze, sam ją znałem, ale dopiero jakiś czas temu dowiedziałem się skąd brać towar w dużych ilościach praktycznie za darmo.

Nie daję do recenzji, dlaczego? Odpowiedź jest prosta.. niszę oddaję za grosze i nie chce czekać kilku dni by ktoś ją zrecenzował + jedyną ogarniętą osobą na forum w temacie Allegro jest Surfer tak więc recka będzie pewnie za kilka dni.

3.Zdjęcia : [Obrazek: gtlct7.jpg]
4.Kontakt : PW/GG
5.Cena : 20 zł
6.Sposób zapłaty za przedmiot : Bank/PP
Siemka. Towar wprowadzamy do Intralogic.eu? Ile czasu potrzebuje jeżeli kupie np.60 sztuk?
Planuje sprzedac kilka sztuk. Co do konkurencji jest, ale wiekszosc nie ma DG.

#up
Towar wysylamy recznie, 60 szt to jakies 30 min roboty.

Zainteresowanych prosze o kontakt PW udziele wiecej szczegolow.

Tapniete z Xperii SP

Rezerwuję do czwartku.
Usuń wiadomości ze skrzynki, bo nie mogę wysłać PW.
Pw usun.
Jeżeli to nie minecraft to kupuje - pisz PW
Usuniete Smile wiecej info udzielam na pw.

Tapniete z Xperii SP