Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
Wiem wiem, ale nie wiadomo czy coś wisi dla mnie xd A mam inny problem rano po myciu rąk jak zwykle wytarłem je w ręcznik i biegusiem do laptopa, i od tego czasu nie działają mi cztery klawisze. Czekać aż się unormuje czy coś zrobić? Nie miałem mocno mokrych rąk, wilgotne tylko he.
(06-06-2014 15:28)Assasinoo napisał(a): Wiem wiem, ale nie wiadomo czy coś wisi dla mnie xd A mam inny problem rano po myciu rąk jak zwykle wytarłem je w ręcznik i biegusiem do laptopa, i od tego czasu nie działają mi cztery klawisze. Czekać aż się unormuje czy coś zrobić? Nie miałem mocno mokrych rąk, wilgotne tylko he.
Hipokryta. Sam dodając ten post nic nie wnosisz do tematu i nabijasz posty ^^ Napisałem pierwszą część związaną z tematem a później zaznaczyłem, że dalsza część to offtopic.
Kiljan genialna oferta, gratuluje! A tak wgl to nie widziałem tych zmian bo AdBlock mi zablokował gościa z lornetką xD Zabawnie trochę wygląda, ale leady lecą więc działa. To co +5 gr xd