Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Projektowanie graficzne- Logo / Drukowane materiaÅ‚y reklamowe /Identyfikacja wizualna » Logo, Ulotki, Banery, Plakaty, Wizytówki, Rollupy, Koszulki i Inne Gadżety

Autor Wiadomość
RE: Projektowanie graficzne- Logo / Drukowane materiały reklamowe /Identyfikacja wizualna
Sprawdź:
Zapraszam kolejnych do współpracy Smile
RE: Projektowanie graficzne- Logo / Drukowane materiały reklamowe /Identyfikacja wizualna
Zlecenie wykonane błyskawicznie a też na tym mi zależało. Kontakt bardzo sprawny, bezproblemowy a osoba komunikatywna i miła.
Zaangażowanie w pracę i kreatywność także na plus. Po oddaniu projektu i sfinalizowaniu transakcji miałem jeszcze kilka pytań i poprawek, które były wykonane bez problemu w bardzo krótkim czasie i bez dopłaty co też jest bardzo miłe ze strony zleceniobiorcy!

Polecam bardzo mocno użytkownika, wysoki poziom jakości usługi. Smile
Glosy: Vivera (+1)
Temat nadal aktualny zapraszam Smile
Tak więc obiecałem dodać opinię, to dodaję. Cool

Pełen profesjonalizm i wykonanie rzeczy wydawałoby się niemożliwej czasowo, zakończone pełną satysfakcją klienta. Cool Gdyby nie ogarnięcie i doskonała organizacja pracy ze strony Natalii, to zapewne to czego potrzebowałem otrzymałbym po czasie.

Bardzo dobry kontakt i podejście, wszystkim polecam współpracę z Panią Natalią z IceMedia. Cool

Tak wyglądały stworzone materiały:

[Obrazek: IMG-20190925-193507.jpg]
(25-09-2019 12:58)Ropsont napisaÅ‚(a):  Tak wiÄ™c obiecaÅ‚em dodać opiniÄ™, to dodajÄ™. Cool

Pełen profesjonalizm i wykonanie rzeczy wydawałoby się niemożliwej czasowo, zakończone pełną satysfakcją klienta. Cool Gdyby nie ogarnięcie i doskonała organizacja pracy ze strony Natalii, to zapewne to czego potrzebowałem otrzymałbym po czasie.

Bardzo dobry kontakt i podejście, wszystkim polecam współpracę z Panią Natalią z IceMedia. Cool

Panią Big Grin to ładnie Big Grin ja również dzięki za kolejne zlecenia i owocną współpracę Wink
Tak, działam również poza forum więc nie zawsze widać tutaj aktualizacje Wink
Baaardzo polecam, usługi graficzne na wysokim poziomie, osoba rzetelna, uczciwa i przede wszystkim pomocna Big Grin

pysioor, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2019.
Opinia na podstawie kilku drobnych prac.

Bardzo doceniam uczciwe podchodzenie do klienta Smile Zawsze jasno informuje o zamiarach, planach, szacowanych kosztach oraz czasie. Realizacja szybka. Jestem zadowolony z cen oraz realizacji projektów. Na pewno będę zlecał przyszłe projekty.
Glosy: Ropsont (+2), Vivera (+1)
Priv Smile

Andy306, członek http://zarabiam.com od Feb 2010.
Mogę tylko polecić współpracę z Natalią. Doskonała komunikacja i zrozumienie potrzeb związanych z projektem, szybka realizacja i kreatywne podejście. Na pewno jeśli jeszcze kiedyś będę potrzebował usług graficznych, to zgłoszę się do niej Smile
Glosy: Vivera (+1)
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  [Wykonam] Strony WWW & Pozycjonowanie & Content Marketing & UsÅ‚ugi Graficzne Chada 17 8,066 29-01-2025 06:46
Ostatni post: Chada
Information Wykonam strony www ||| GrafikÄ™ reklamowÄ… ||| Projekty Graficzne kokos765 47 20,192 18-01-2023 19:41
Ostatni post: kokos765
Thumbs Up [Wykonam] Projekty graficzne / montaż wideo bartqqq 0 1,218 26-12-2021 16:30
Ostatni post: bartqqq
  Montaż filmów oraz inne usÅ‚ugi graficzne buciu52 10 5,639 19-01-2021 11:07
Ostatni post: buciu52
Exclamation [Wykonam] Usługi Graficzne - Loga, Wizytówki, Banery I Pozostałe zarii 5 2,587 06-02-2020 00:55
Ostatni post: zarii

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: