Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Full2000 - olewka na całego

Autor Wiadomość
RE: Full2000 - olewka na całego?
Sprawdź:
Witam, niech każdy napisze jaki ustalaliśmy termin do oddania. Bo z tego co widzę wypowiadają się osoby z którymi mam termin do oddania na po świętach z kolei inne typu Adriano42 wgl. nie porzyczaly mi żadnych pieniędzy. Pozdrawiam
Glosy: Arczit (0), Fricooo (0)
full2000, Czy ty sobie chlopaczku żarty robisz? Masz skleroze? To wchodzisz w wiadomości i szukasz co pisałeś. Pożyczke dalem Ci 6go na "max kilka dni", a dokładnie do 10go jak sam napisałaś.

[Obrazek: 20181222-115038.png]
Naprawdę mam już po dziurki w nosie Twoich dziwnych gierek, bo coś za pewnie się czujesz na tym forum.
Cieszę się z wypowiedzi innych użytkowników i kieruje wyrazy uznania że oni też widzą Twoje debilne nastawienie. Także najwidoczniej bolą Cię te wypowiedzi.
12 dni spóźnienia. Także czekam na cała należną kasę wraz z % za czas oczekiwania.
Równocześnie proszę o odpowiednie ukaranie użytkownika.
Bo zaczynam się zastanawiać czy te zdjęcia kasy które wrzuca to nie są z pożyczek A nie z PPI
Zeczywiscie jesteś jedynym przypadkiem, któremu z lekkim opóźnieniem napisałem że oddam po świętach a ty zacząłeś mnie straszyć windykacją Smile

Reszta z tego co wiem była informowana i zgadzała się na takie warunki.
Miało być do 10go. Taka była umowa, więc chce swoje pieniądze. Była druga wymiana natychmiastowa i też nie mam kasy! Jprdl co za gosciu...
(22-12-2018 12:02)full2000 napisał(a):  [...] Reszta z tego co wiem była poinformowana.

Jak weźmiesz pożyczkę w banku i nie masz z czego spłacić to myślisz że poinformowanie ich że oddasz za miesiąc coś da? Tak troszkę średnio bym powiedział.
Bierzesz pieniądze i zobowiązujesz się je oddać to oddajesz, nie oddajesz to ponosisz konsekwencje.. jeżeli kogoś poinformowałeś że oddasz później i on napisał że nie ma takiej opcji to musisz się do tego dostosować, nikt nie będzie czekał na SWOJE pieniądze.
Napisałem Ci chlopaczku że nie ma opcji że będę czekał do świąt. Nie dostosowales się. Chętnie bym zobaczył bana dla Ciebie. Ja kasa i tak jakoś odzyskam. W najgorszym wypadku dużo później ale myślę że źle na tym nie wyjdę. 12 dni przesuwy masz. I ty jesteś z siebie zadowolony? Dalej pieprz głupoty że kiedyś każdemu oddales. Ludziom którzy mu pożyczył kasa radze mieć się na baczności. Chyba przez święta chciał nastukac kilka zdjęć z karteczka że swoją nazwa i plikiem słówek. Biznesmen...
Full dla mnie straciłeś w oczach tym bardziej czytając Twoje beznadziejne argumentację. Moim zdaniem władza forum powinna podjąć odpowiednie kroki.
Glosy: Hoolig4n (+1), majeros (+1), piotrekprorok (+5), Arczit (+1), piotrgk4 (+2), fusek (+1), Bajcepz (+1), Adriano42 (+1), Majka (+5)
Niezła buba widze. Umów się dotrzymuje a jak zawala to przeprasza a nie dyskutuje Undecided
Każdemu może się zdarzyć buba ale liczy się podejście do sprawy. Kiepsko to się czyta pany...

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
Glosy: stoki (+1)
A ja mam pytanie z innej beczki. Rozumiem że administracja i ważni tego forum pozostawia tego użytkownika na forum i ukażą go jakimś niskim śmiesznym Warnem
Jak dla mnie ban i tyle. Typ działa z mega premedytacjąWink
Glosy: Hoolig4n (+1), Adriano42 (+1), kokos765 (+1)
Z swojej strony także uważam, że powinien być ban. Jednak cała administracja powinna podjąć decyzję.
Glosy: Hoolig4n (+1), Bajcepz (+1), FreeDoge (+1), Czaq (+1), Adriano42 (+1), TMH (+1), fusek (+1)
Odpowiedz