Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zabezpieczenia MyLead.pl - Dane użytkowników dostępne w sieci
(02-06-2018 14:45)MyLead.pl napisał(a):
(02-06-2018 14:41)kniew napisał(a):
(02-06-2018 14:38)MyLead.pl napisał(a): Numery PESEL również nie znalazły się w wycieku.
w tym wycieku, którego nie było?
Był, to nie podlega dyskusji. W naszym oświadczeniu nie negowaliśmy tego - w końcu jest lista z mailami, hasłem itd. Niemniej jednak nie mamy pewności, czy to właśnie od nas wyszły te dane. Na bieżąco analizujemy sytuację z naszymi wydawcami, otrzymujemy od nich wiadomości i staramy się wyjaśnić sytuację.
Przeciez nawet nie odpisujecie na prywatne wiadomości. Zreszta co to zmieni? Juz nic Dane poszly w swiat nie macie takiej reki bożej by wszystko odwrocic. Tlumaczenia i dyskusja tego nie zmieni daliście dupy
Ps. A niby od kogo wyszly te dane od misia gogo? Czy wmowicie ludziom ze od konkurencji bo to tylko umiecie robic.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2018 14:52 przez kizunka78.)
(02-06-2018 14:38)MyLead.pl napisał(a):
(02-06-2018 14:27)Dante_/ napisał(a): Serio? Wydawało mi się, jak miałem u Was konto ( zanim poprosiłem o zamknięcie ) to była rubryka PESEL.
Poprawka, numeru PESEL w tej chwili nie można podać w swoich danych użytkownika w panelu wydawcy, nie potrzebujemy takich danych. Numery PESEL również nie znalazły się w wycieku.
Kłamiecie w żywe oczy.... pierw mówiliście że ŻADNEGO WYCIEKU NIE BYŁO teraz WYCIEKŁ BYŁ.... Jak mamy nie wieszać na was psów jak wy oszukujecie nas robiąc z nas debili... Sami się pogrążacie ... jak moje daną pójdą w sieć to jak najbardziej dostaniecie pozew... bo nie ma co do was jechać do " biura " bo go nie ma XD wirtualne biuro...
(02-06-2018 17:06)CHWDP napisał(a): Jak sprawdzić czy moje dane chulaja gdzieś w internecie już?
To, że ktoś ma do nich dostęp to nie oznacza, że wrzuci je od razu do neta.
A co do sprawdzenia to na https://haveibeenpwned.com/ możesz sprawdzić czy Twój mail był w jakichś "wyciekach".
(02-06-2018 17:30)Adriano42 napisał(a): Ja także proszę o usunięcie mojego konta w serwisie. Nigdy tam nie zacząłem zarabiać, ale niestety kiedyś się zarejestrowałem i uzupełniłem profil.
Serdecznie zapraszamy do kontaktu z nami poprzez live chat Chętnie porozmawiamy