Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Sorry, ale wczoraj cały dzień nie było mnie w domu i nie miałem kiedy zmniejszyć liczby płatności MO i znowu wpadłem pod radar także jak zerkniecie do tematu to proszę o unbana i zmienie to jak najszybciej. Pisze tu, bo tutaj szybciej to ogarniecie, niż znowu miałbym pisać do dziewczyn z supportu.
Pisał może ktoś dziś do dziewczyn na czacie? Próbowałem załatwić pewną sprawę, ale cały dzień nie było ani Sylwii ani Marceliny. Dosyć dziwne dla mnie, bo przeważnie jak pisałem, to wyskakiwało, że były niedawno widoczne na czacie i maksymalnie do godzinki otrzymywałem odpowiedź
(29-05-2017 23:00)Karewer napisał(a): Pisał może ktoś dziś do dziewczyn na czacie? Próbowałem załatwić pewną sprawę, ale cały dzień nie było ani Sylwii ani Marceliny. Dosyć dziwne dla mnie, bo przeważnie jak pisałem, to wyskakiwało, że były niedawno widoczne na czacie i maksymalnie do godzinki otrzymywałem odpowiedź
Miałem tak samo dzisiaj... wczoraj 29.05.2017.
Pisałem od rana i zero odpowiedzi. Napisałem jeszcze popołudniu i też brak odpowiedzi mimo że wiadomość została oznaczona jako przeczytana.
Dziewczyny mają sporo zapytań, możliwe, że nie wyrabiają ze wszystkimi. Ale na wszystko, prędzej czy później zawsze odpowiadają. I gwoli ścisłości to Sylwia i Michalina
@Lanserek załatwione. I w sumie nie szybciej, bo z dziewczynami jesteśmy w stałym kontakcie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-05-2017 06:12 przez eforsa.)